Τελευταία Νέα

Πλώρη για ΠΟΠ πευκοθυμαρόμελο… Κρήτης από το Ρέθυμνο!

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ενημέρωσης των μελών του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ «ΜΕΛΙΤΤΕΥΣ» που έγιναν την Τετάρτη 02 Μαΐου 2018 στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου με θέμα: «ΠΟΠ ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟΜΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ».

Οι μελισσοκόμοι του νομού συγκεντρώθηκαν και ενημερώθηκαν από την κ. Ευπραξία Φανουράκη (Επόπτης Μελισσοκομίας Μελισσοκομικού Κέντρου Κρήτης) σχετικά με τις ενέργειες και τις διαδικασίες που απαιτεί το «ΠΟΠ ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟΜΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ» για όποιον μελισσοκόμο θα ήθελε να ασχοληθεί με αυτό.

Τονίσθηκε ιδιαίτερα ότι, αν και οι διαδικασίες απόκτησης του σήματος «ΠΟΠ» από έναν μελισσοκόμο είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, αυτές μπορούν να γίνουν μέσα από τα κλαδικά όργανα των μελισσοκόμων με ελάχιστο κόστος ώστε την όποια προστιθέμενη αξία από την απόκτηση του σήματος ΠΟΠ να την επωφεληθεί καθαρά ο μελισσοκόμος και όχι κάποιος άλλος μεσάζων.

Στην συνέχεια μοιράσθηκαν όλα τα σχετικά και απαιτούμενα έντυπα ενημέρωσης γα το «ΠΟΠ ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟΜΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ» στους παρευρισκόμενους μελισσοκόμους και η Γενική Συνέλευση έκλεισε με τις ερωτήσεις των μελισσοκόμων και τις απαντήσεις που δόθηκαν από τους εισηγητές.

Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας θα υπάρχει μέσω του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ «ΜΕΛΙΤΤΕΥΣ» προς τους κλαδικούς φορείς διαχείρισης του ΠΟΠ για να παρασχεθεί κάθε σχετική πληροφορία και

βοήθεια σε όποιον μελισσοκόμο του νομού θελήσει την απόκτηση του σήματος «ΠΟΠ ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟΜΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ»

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Το εργατικό κέντρο στηρίζει τις κινητοποιήσεις των γιατρών

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου , εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και στηρίζει τον …

Ρέθυμνο – Ύστερα από το σοβαρότατο εργατικό ατύχημα – Αίτημα για ίδρυση γραφείου Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης

Ύστερα από το σοβαρότατο εργατικό ατύχημα που συνέβη σε 33χρονο εργαζόμενο που χτυπήθηκε στο κεφάλι από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize