Τελευταία Νέα

Πλημμύρισε το Κουρταλιώτικο Φαράγγι – Καταρράκτες στον ΒΟΑΚ στα Μάλια και παράσυσρη οχημάτων

Προειδοποιεί η Περιφέρεια

Την ίδια στιγμή, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει, ότι, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ωρών έχει πλημμυρίσει και έχει αποκλειστεί η Παλαιά Εθνική Οδός από τον κόμβο Σταλίδας – Μοχού έως τον κόμβο Σισσίου.

Επίσης, έχει κλείσει το τμήμα του ΒΟΑΚ στην περιοχή Σεληναρίου γιατί έχουν πέσει βράχοι στο οδόστρωμα.

Τέλος, έχει κλείσει η 2η έξοδος Χερσονήσου του ΒΟΑΚ (πριν τη Σήραγγα Σταλίδας με κατεύθυνση ανατολικά) γιατί έχει καταστραφεί το κατάστρωμα της οδού.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιοριστούν στις εντελώς απαραίτητες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούν

«Ποιος είπε ότι δεν έχουμε καταρράκτες στην Κρήτη;». Με αυτό το σκωπτικό σχόλιο συνόδευσε το απίστευτο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κυρία Κυριακή Φθενάκη.

Σε αυτό, απεικονίζεται η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε ορισμένα σημεία του ΒΟΑΚ, με τα νερά που έχουν συσσωρευθεί από τις εκτεταμένες νεροποντές των τελευταίων ωρών, να ξεχύνονται στις παρυφές της Εθνικής Οδού, σχηματίζοντας τρόπον τινά… καταρράκτες!

Το φαινόμενο είναι αν μη τι άλλο πρωτόγνωρο, ωστόσο οι οδηγοί που κυκλοφορούν τόσο στον ΒΟΑΚ, όσο και στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού (είχαμε άλλωστε και κατολισθήσεις στον νομό Ρεθύμνου), θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize