Τελευταία Νέα

Πλατανιάς – Τροχαίο – Από θαύμα γλίτωσαν τα χειρότερα

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν οι επιβαίνοντες αυτοκινήτου οι οποίοι ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη διασταύρωση του Πλατανιά στα ανατολικά προάστια του Ρεθύμνου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το αυτοκίνητο κινούταν με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς τον Πλατανιά και όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολωνάκι στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Το τροχαίο αναστάτωσε τους περίοικους που πετάχτηκαν στον δρόμο από τον θόρυβο της πρόσκρουσης.

Οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, ο ένας με επιπόλαιους τραυματισμούς και ο άλλος για προληπτικούς λόγους. Στο σημείο έσπευσε η τοπική αστυνομία για να εξακριβώσει τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος που από θαύμα δεν είχε έναν πιο σοβαρό απολογισμό, αφού εάν τυχόν περνούσε με υψηλή ταχύτητα όχημα από το αντίθετο ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πολλά δυσάρεστα.

Οι συμβουλές της τροχαίας είναι να μην αναπτύσσουμε σε καμία περίπτωση υψηλές ταχύτητες στο αστικό οδικό δίκτυο, ακόμα και όταν η κίνηση των οχημάτων είναι χαμηλή, να φοράμε πάντα ζώνη ασφαλείας, ακόμα και στις πιο κοντινές μετακινήσεις μας, να μην καταναλώνουμε αλκοόλ και πάντα να τηρούμε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.