Τελευταία Νέα

Πιθανή η συνεργασία δήμου Χανίων και Attica Bank – Συνάντηση Τάσου Βάμβουκα με Παναγιώτη Ρουμελιώτη

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον δήμο Χανίων συζήτησαν κατά την διάρκεια της συνάντησης τους ο πρόεδρος της Attica Bank κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης και ο δήμαρχος Χανίων κ, Τασος Βάμβουκας.

Όπως ειπώθηκε μετά το τέλος της συνάντησης από τον δήμαρχο Χανίων θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της συνεργασίας με την τράπεζα, αν και εφόσον αυτό είναι προς το συμφέρον του δήμου. Ο κ. Βαμβουκας τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι πιθανό ένα μέρος των διαθεσίμων του δήμου να πάει στην Attica Bank, αν αυτή είναι ανταγωνιστική.

Από την πλευρά του ο κ. Ρουμελιώτης είπε πως η συζήτηση είχε ως αντικείμενο την πορεία της τοπική οικονομίας και τις δυνατότητες που έχει η τράπεζα να συνεργαστεί πιο στενά με τους τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις των Χανίων.

Σε ότι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και την έξοδο της χώρας στις αγορές ο κ. Ρουμελιώτης, αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής ΔΝΤ και οικονομικός σύμβουλος, συνεργάτης και υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου, είπε πως η εμπιστοσύνη για την Ελληνική οικονομία αποκαθίσταται σταδιακά, ενώ χαρακτήρισε την δοκιμαστική έξοδο στις αγορές επιτυχημένη διαδικασία.

Επεσήμανε πως θα υπάρξει ελάφρυνση του χρέους με την μορφή μετά τις γερμανικές εκλογές με την επιμήκυνση των ομολόγων του ΕΣΜ και του IFSF.

Τόνισε επίσης πως πλέον και οι εταίροι αναγνωρίζουν πως χωρίς ανάπτυξη η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Δείτε επίσης!

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη-Νίκου Αναστασιάδη – Επιστέγασμα της τριμερούς συνεργασίας στην ενέργεια ο EastMed

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη υποδέχθηκε στις δέκα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου …

Ρέθυμνο – ΣΥΝΠΟΛΙΣ – “Η ισχύς εν τη ενώσει”

Μια νέα συνεργασία μεταξύ του Λαογραφικού Ομίλου Κρήτης “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ”και του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize