Τελευταία Νέα

Πίσω στη φυλακή γνωστός ισοβίτης – Ανακλήθηκε η αποφυλάκισή του

Στη φυλακή επιστρέφει ο Δημήτρης Ναστούλης. Ο ισοβίτης είχε αποφυλακιστεί λόγω αναπηρίας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που του έδινε η σχετική νομοθεσία.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας μετά τη διαβίβαση στο Εφετείο Λαμίας της δικογραφίας για τις παράνομες αποφυλακίσεις, διαπιστώθηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει απόφαση του ΚΕΠΑ άλλης ασθενούς, προκειμένου να εγκριθεί το αίτημα αποφυλάκισής του.

Με βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας ανακάλεσε την αποφυλάκιση και διέταξε τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

Πλαστά πιστοποιητικά

Σε βάρος του Δημήτρη Ναστούλη η εισαγγελία κατά της διαφθοράς άσκησε ποινική δίωξη.

Το ίδιο ισχύει τόσο για τον Άρη Φλώρο όσο και για 15 άτομα ακόμη, τα οποία συνδέονται με πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά, με τα οποία άνοιξε η πόρτα της φυλακής για τους δύο κατάδικους: τον 39χρονο επιχειρηματία και τον γνωστό ιστοβίτη.

Συνήγορος Ναστούλη: Υπαρκτό το πρόβλημα υγείας

Πάντως, η συνήγορος του Δημήτρη Ναστούλη, Βάσω Πανταζή, προαναγγέλλει προσφυγή κατά του βουλεύματος, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα υγείας είναι υπαρκτό και θα αποδειχθεί σύντομα.

«Χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε την ανάκληση του βουλεύματος που ανακάλεσε την αποφυλάκιση του εντολέα μου. Η ανάκληση οφείλεται σε νομοθετική παρέμβαση που έγινε πρόσφατα ακριβώς, πιστεύουμε, για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

» Ο εντολέας μου δεν ήταν ποτέ ελεύθερος. Αντιθέτως βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, εκτίοντας με αυτόν τον τρόπο το υπόλοιπο της ποινής του χωρίς όλο αυτό το διάστημα να έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές και το γεγονός ότι έχει αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια καθιστά μονόδρομο να βρούμε μία νομική λύση.

» Το πρόβλημα υγείας είναι υπαρκτό και αποδεδειγμένο. Θα ζητήσουμε με νέα στοιχεία, με ιατρική πραγματογνωμοσύνη, την ανάκληση αυτού του βουλεύματος» τόνισε σε δήλωσή της η κ. Πανταζή.

Δείτε επίσης!

Νίκος Σειραγάκης – Την Τρίτη η απόφαση για την επιστροφή του στη φυλακή

Η εισαγγελέας Γρεβενών έχει ζητήσει την επιστροφή του καταδικασθέντος παιδεραστή στη φυλακή Την ερχόμενη Τρίτη, 26 …

Ρέθυμνο – Επιστολή διαμαρτυρίας από τη δημοτική κοινότητα για την αποφυλάκιση Νίκου Σειραγάκη

Αξιότιμοι κύριοι, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ρεθύμνης και βάσει της 15/20 ομόφωνης    απόφασής μας, το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize