Τελευταία Νέα

Το πιο βρώμικο εστιατόριο στον κόσμο βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι… ελληνικό!

Viral για τον χειρότερο λόγο και με τον χειρότερο τρόπο έχει γίνει αυτό το ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο, το οποίο πήρε το βραβείο του «πιο βρώμικου εστιατόριου στον κόσμο».

Σίγουρα όσοι έχουν φάει στην ταβέρνα «Ζορμπάς» θα αηδιάσουν μόλις διαβάσουν τους λόγους για τους οποίους αφαιρέθηκε η άδεια από αυτό το κατάστημα.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες Αρχές, βρέθηκαν μέσα στο εστιατόριο αυγά κατσαρίδας στην κουζίνα, μύγες σε δοχείο με ταχίνι, ωμό κρέας στο πάτωμα, καθώς και περιττώματα και τρίχες αρουραίων στον εξοπλισμό, στα δοχεία τροφίμων και στις τουαλέτες των πελατών. Επίσης, κατσαρίδες «έκοβαν βόλτες» στην αποθήκη όπου υπήρχαν σακιά με φακές, ενώ από τα προϊόντα έλειπαν οι ετικέτες με την ημερομηνία λήξης και στη μηχανή του κιμά υπήρχαν περιττώματα από ποντίκια.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Παύλος Πίττας παραδέχθηκε πως το εστιατόριο ήταν ακατάλληλο και επικίνδυνο για την υγεία των πελατών, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να του απαγορευτεί διά παντός να διοικήσει ξανά εστιατόριο, καθώς και να πληρώσει πρόστιμο ύψους 12.800 λιρών.

Πάντως, την απελπιστική κατάσταση του μαγαζιού έχουν περιγράψει και αρκετοί «άτυχοι» επισκέπτες στο Trip Advisor, το οποίο και έχουν χαρακτηρίσει στην βαθμολογία τους ως… απαίσιο.

«Η χειρότερη γευστική εμπειρία της ζωής μου. Απαίσιο φαγητό, απαίσια εξυπηρέτηση και ο σεφ φώναζε στο προσωπικό του όλο το βράδυ», ήταν ένα από τα σχόλια.

Μάλιστα, σχόλιο έκανε και μία υπεύθυνη του δημοτικού συμβουλίου του Γουεστμίνστερ, λέγοντας: «Όταν οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια τροφίμων διαπίστωσαν παραβιάσεις της υγιεινής που περιείχαν περιττώματα από αρουραίους και κατσαρίδες στην ελληνική ταβέρνα “Zorbas”, ενήργησαν γρήγορα για να προστατεύσουν το κοινό και έκλεισαν το εστιατόριο».

«Η περιοχή Γουεστμίνστερ φιλοξενεί μερικά από τα ωραιότερα εστιατόρια στον κόσμο. Στην πλειοψηφία τους είναι ποιοτικά και καλά οργανωμένα. Οι πελάτες αξίζουν να απολαμβάνουν τα γεύματά τους, με την προϋπόθεση ότι η υγεία τους δεν κινδυνεύει», κατέληξε.

Φωτογραφίες: Tripadvisor.com

Δείτε επίσης!

Μπιγκ Μπεν – Σοβαρότερες απ’ ό,τι πιστευόταν οι ζημιές από τις βόμβες των ναζί στον πύργο – σύμβολο

Το εμβληματικότερο σύμβολο του Λονδίνου, ο διάσημος Πύργος του Ρολογιού του βρετανικού κοινοβουλίου, το Μπιγκ …

Αλεξάνδρα και Δημήτρης – Ένα πρώην ζευγάρι επανενώνεται και δημιουργεί τις πιο ανατρεπτικές καρδιές για τον Άγιο Βαλεντίνο

Και γατί να μην κρατάει ο έρωτας για πάντα; σκεφτόταν κάποτε ο 14χρονος εαυτός μου, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize