Τρίτη , 29 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Πηγές χρηματοδότησης-φορολογικά θέματα και προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας: Πηγές χρηματοδότησης-φορολογικά θέματα και προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων Ν.Χανίων πού έγινε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου την Τρίτη   6-2-2018. Στόχο μας είναι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις να κάνουμε πράξη την διάχυση της γνώσης στη βάση μας, στους Πολιτιστικούς Συλλόγους.                                                                                                        

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  την κ.Μιχάκη προισταμένη των ευρωπαικών προγραμμάτων του ΟΑΚ ΑΕ για την ανάλυση του τρέχοντος προγράμματος LEADER  που αφορούν τους Πολιτιστικούς Συλλόγους ,το οποίο θα χρηματοδοτήσει δράσεις των Συλλόγων με ποσοστό επιχορήγησης 80%-100%.

Σημαντική ήταν η παρουσία των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Φορέων του Ν.Χανίων και η μεγάλη αποδοχή στο Κοινού Εντύπου των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Ν.Χανίων.

Συμμετείχαν ο Σημανδηράκης Παναγιώτης περιφερειακός σύμβουλος, εντενταλμένος σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ_ΚΑΜ Χαραλαμπάκης Όθωνας εκπροσωπώντας τον Δήμο Χανίων,  Μαλανδράκης Ιωάννης Δήμαρχος Δήμου Πλατανιά, ο Δερουκάκης Μανώλης Αντιδήμαρχος Δήμου Κισάμου, η Μπενάκη Αργυρώ Αντιδήμαρχος  Δήμου Αποκορώνου, ο Τσοντάκης Χρήστος μέλος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, ο Κατάκης Δημήτρης έφορος του ΔΣ της Ενωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κρήτης

Υπενθυμίζουμε ότι η έκδοση του Κοινού Εντύπου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων είναι αρμοδιότητα της τοπικής εφορίας της ΠΕΠΣΥ κάθε νομού.

Με εκτίμηση

Τα μέλη της εφορίας Χανίων της ΠΕΠΣΥ

Κουνελάκης Στέλιος(6973387268)  Γκοζάνη-Χαριτάκη Στέλλα(6976998140)

Πρόεδρος ΠΕΠΣΥ                           Αντιπρόεδρος –έφορος Χανίων της ΠΕΠΣΥ

Γαλανάκης Ιωάννης (6977878358) Γιακουμάκης Ιωάννης(6971830702)

Μέλος ΔΣ ΠΕΠΣΥ                           Αναπληρωτής γραμματέας ΠΕΠΣΥ

Βουρδουμπάκης Ιωάννης(6980383888) Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *