Τελευταία Νέα

Πεζοπορία στο Μόχλος από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου

Την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει εύκολη απογευματινή πεζοπορία στην περιοχή του Μόχλους Σητείας.

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει στις 17.00 από το σταυροδρόμι πριν την είσοδο στον οικισμό και θα ακολουθήσουμε πορεία προς τ’ ανατολικά, παράλληλη προς τις ακτές. Θα περάσουμε από πολλά γραφικά ξωκλήσια της περιοχής: Άγιο Πνεύμα, Αγία Καλλιόπη, Άγιος Δημήτριος, Ανάληψη με τελικό προορισμό το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου και τον παρακείμενο Ενετικό Πύργο. Επιστρέφουμε από τον ίδιο δρόμο ατενίζοντας το γαλάζιο πέλαγος και τον ήλιο να δύει στον Κόλπο του Μιραμπέλλου. Η πορεία είναι όμορφη, εύκολη, χωρίς σχεδόν καθόλου υψομετρική διαφορά, ιδανική για αρχάριους και για οικογένειες με μικρά παιδιά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3,5 ώρες (χωρίς τις απαραίτητες στάσεις)

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:1

ΑΡΧΗΓΟΣ: Μαρία Μετζογιαννάκη (τηλ.6973363701)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: Αθλητικά παπούτσια, ελαφρύ σνακ και νερό, μαγιό (για μια σύντομη βουτιά στο δρόμο, αν ο καιρός το επιτρέπει), φακό και ..καλή διάθεση!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Από Άγιο Νικόλαο (S/M Βασιλόπουλος στις 16:15 το απόγευμα. Μετάβαση στο Μόχλος με δικά μας αυτοκίνητα. Εναλλακτικά συνάντηση το απόγευμα στις 17.00 στο σταυροδρόμι πριν την είσοδο στον οικισμό του Μόχλου (συνάντηση των δύο δρόμων από Σκοινοσέλι κι από Σφάκα).

radiolasithi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς