Τελευταία Νέα

Πέπη Μπιρλιράκη – Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το διαχειριστικό έλεγχο της ΚΕΔΗΡ

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το διαχειριστικό έλεγχο της ΚΕΔΗΡ

και προς αποφυγή δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων από επώνυμους και ανώνυμους , θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

Όπως έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, το πόρισμα της μίας εκ των δυο εταιρειών στις οποίες ανατέθηκε το συγκεκριμένο έργο, κατατέθηκε σφραγισμένο στην Πρόεδρο της ΚΕΔΗΡ κα Μπιρλιράκη Π. και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδουράκη Τ., την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018. Η δεύτερη εταιρεία είχε προγραμματίσει να καταθέσει το πόρισμά της την Τετάρτη 3.10.2018.

Σήμερα, 3/10/2018, κατατέθηκε η έκθεση και της δεύτερης ελεγκτικής εταιρείας στην ΚΕΔΗΡ και επομένως ολοκληρώθηκε η συνολική παραλαβή των εκθέσεων, όπως όριζε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αμέσως μετά η Πρόεδρος ενημέρωσε εγγράφως τα μέλη του ΔΣ ΚΕΔΗΡ για να παραλάβουν τα ακριβή αντίγραφα των δύο εκθέσεων, προσκάλεσε δε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 παρουσία των ορκωτών ελεγκτών που διενήργησαν τον έλεγχο, οι οποίοι θα παράσχουν όποιες διευκρινίσεις κριθούν αναγκαίες επί των πορισμάτων τους.

Ακριβή αντίγραφα των εκθέσεων κατατίθενται και στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών – περιφερειακό Γραφείο Ρεθύμνης καθώς και στην Εισαγγελία Ρεθύμνης δια της Προέδρου κας Μπιρλιράκη η οποία, όπως αναφέρει στην συνοδευτική επιστολή, τα καταθέτει ως οφείλει, κρίνοντάς το σκόπιμο και επιβεβλημένο.

Η ΚΕΔΗΡ δια της Προέδρου της Θεοπίστης Μπιρλιράκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς