Τελευταία Νέα

Πατάτα 8 κιλών σε σχήμα πατούσας γίνεται παγκόσμιο θέμα συζήτησης

Εντύπωση και σενάρια συνωμοσίας έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας μίας πατάτας που μοιάζει περισσότερο με ανθρώπινο πόδι παρά με κηπευτικό.

Παγκόσμιο θέμα συζήτησης έχει γίνει ένα ζευγάρι Βραζιλιάνων αγροτών, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι στον κήπο τους βρισκόταν και μία πατάτα – «γίγαντας», βάρους οκτώ κιλών.

Ωστόσο, αυτό που προξένησε την μεγαλύτερη εντύπωση, δεν ήταν το μέγεθος της πατάτας αλλά το σχήμα της, καθώς μοιάζει εκπληκτικά με ανθρώπινο πόδι και μάλιστα εξαδάκτυλο.

Οι έκπληκτοι χωρικοί διαπίστωσαν την ύπαρξη της «μεταλλαγμένης» πατάτας κατά τη διάρκεια της συγκομιδής της σοδειάς από το μικρό αγρόκτημα που διατηρούν στην πόλη Μελέιρο, ενώ τόσο οι ίδιοι όσο κι οι γείτονες που έσπευσαν να θαυμάσουν το μοναδικό εύρημα, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Οι δύο αγρότες, μάλιστα, εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην πουλήσουν την εν λόγω πατάτα αλλά ούτε και να την καταναλώσουν, καθώς πιστεύουν πως σίγουρα κάποιος συλλέκτης περίεργων αντικειμένων θα προθυμοποιηθεί να την αγοράσει σε αρκετά υψηλότερη τιμή από την συνηθισμένη.

Δείτε επίσης!

Ηράκλειο – Τροχαίο με ποδηλάτη στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου

Στο σημείο άμεσα μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό. Τροχαίο ατύχημα, με το “καλημέρα”, σημειώθηκε το …

Ρέθυμνο – Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με τίτλο “Δείξε μου τον… δείκτη σου” από το ΕΚΦΕ

Η Επιστήμη συναντά την Τέχνη και οι δυο μαζί,  την καθημερινή ζωή! Ένα πρωτότυπο και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize