Τελευταία Νέα

Παρά τις 2 ανακοινώσεις εξακολουθούν να αδιαφορούν! – Πότε θα σεβαστούμε επιτέλους το Ρέθυμνο;

Στην παλιά πόλη τα απορρίμματα κάθε νοικοκυριού συλλέγονται σε ειδικούς πράσινους ή μπλε κάδους ανάλογα με το είδος τους και τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους τις κατάλληλες ώρες και μέρες που έχει οριστεί η συλλογή τους. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι κάτοικοι σε γειτονιές της παλιάς πόλης δεν ακολουθούν τους κανόνες αυτούς σε ό,τι αφορά το ωράριο και τον τρόπο που τοποθετούνται τα σκουπίδια και αυτό προκαλεί την αναστάτωση των υπολοίπων και άσχημες εικόνες ρύπανσης.

Κάτοικοι που ενοχλούνται στην οδό Καστρινογιαννάκη, τοποθέτησαν σχετική ανακοίνωση προς τους γείτονές τους, ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζουν τα ωράρια λειτουργίας της αποκομιδής με ανακοίνωση τοποθετημένη έξω από το κτίριο που κάποτε στεγαζόταν η Εμπορική Τράπεζα Ελλάδος, όμως πλέον είναι εγκαταλελειμμένο και παραμελημένο.

Το “αστείο” της υπόθεσης είναι ότι δίπλα ακριβώς υπάρχει και μια παλαιότερη ανακοίνωση της αστυνομίας που απαγορεύει την τοποθέτηση απορριμμάτων στην περιοχή!

Το σίγουρο είναι ότι η παλιά πόλη είναι το σημαντικότερο αξιοθέατο του Ρεθύμνου και σύμφωνα με τα δεδομένα και τον τρόπο που λειτουργεί η αποκομιδή των απορριμμάτων, καλό θα ήταν οι κάτοικοί της να είναι περισσότερο προσεκτικοί με αυτό το λεπτό θέμα που όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση με κεφαλαία γράμματα: “Είναι θέμα υγιεινής”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς