Πανελλαδικές 2020 – Αυτές είναι οι απαντήσεις και τα θέματα στις εξετάσεις των ΕΠΑΛ – Στοιχεία Μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής θεωρίας και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Με τα μαθήματα των ειδικοτήτων συνεχίστηκαν σήμερα, Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Στοιχεία Μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής θεωρίας και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Η επόμενη μέρα εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι η Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, ημέρα κατά την οποία θα διαγωνιστούν σε ακόμη τέσσερα μαθήματα ειδικοτήτων: Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Αρχιτεκτονικό σχέδιο, Δίκτυα υπολογιστών και Σύγχρονες γεωργικές επιχειρήσεις.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με το νέο σύστημα που θα διαγωνιστούν στη Φυσική (Θετικών σπουδών και σπουδών Υγείας) και με το παλαιό σύστημα που θα διαγωνιστούν στη Φυσική και στα Λατινικά.

Δείτε αναλυτικά τα θέματα και τις απαντήσεις από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δείτε επίσης!

Πανελλαδικές 2020 – Αυτά είναι τα θέματα και απαντήσεις στο μάθημα της Άλγεβρας

Δείτε όλες τις απαντήσεις στα θέματα της Άλγεβρας Στο μάθημα της Άλγεβρας εξετάστηκαν οι μαθητές των …

Πανελλαδικές 2020 – Βατά τα θέματα των μαθηματικών, απαιτητικά των αρχαίων ελληνικών – Δείτε τις απαντήσεις

Δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων με Μαθηματικά (για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize