Τελευταία Νέα

Παγκόσμιο στίβου – Χάλκινη η Κατερίνα Στεφανίδη! – Πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα

Παγκόσμιο στίβου: Χάλκινη η Κατερίνα Στεφανίδη! Πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα – video

Η Κατερίνα Στεφανίδη χάρισε, παράλληλα, και το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό, ωστόσο οι Μόρις και Σιντόροβα βρέθηκαν σε εκπληκτικό βράδυ, ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με άνεση τα 4,50 και τα 4,70, ενώ πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,80 και τα 4,85, την ώρα που οι άλλες διεκδικήτριες του χρυσού μεταλλίου, Μόρις και Σιντόροβα, είχαν περάσει και τα 4,85 με την πρώτη προσπάθεια, ενώ η τέταρτη Μπράντσοου πέρασε τα 4,85, αλλά με περισσότερες προσπάθειες από την Κατερίνα κι απέτυχε στη μοναδική προσπάθεια που είχε στα 4,90, μένοντας εκτός βάθρου.

Με το χάλκινο μετάλλιο «κλειδωμένο», η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο πάλεψε για την κορυφή. Απέτυχε στην πρώτη της προσπάθεια στα 4,90, σε αντίθεση με τις τρομερές Μόρις και Σιντόροβα που πέρασαν και τα 4,90 με την πρώτη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε τα 4,90 και πήγε για τα 4,95, αλλά δεν κατάφερε να τα περάσει, με αποτέλεσμα να μείνει στην τρίτη θέση.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η τρομερή Σιντόροβα, η οποία κατάφερε να περάσει και τα 4,95, σε αντίθεση με τη Μόρις που πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Όσον αφορά την άλλη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νικόλ Κυριακόπουλου, πέρασε τα 4,50, αλλά απέτυχε τρεις φορές στα 4,70, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να τερματίσει στις υψηλές θέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς