Όταν γνωρίζεις τον άνθρωπο της ζωής σου

Όταν γνωρίζεις τον άνθρωπο της ζωής σου όλα σου φαίνονται τόσο μα τόσο αστεία και ασήμαντα. Και εύλογα θα με ρωτήσεις «είσαι σίγουρη πως τον έχεις βρει;». Θα σου απαντήσω χωρίς δεύτερη σκέψη «έτσι νιώθω».

Σου έχει συμβεί να γνωρίζεις κάποιον χωρίς να τον έχεις δει ζωντανά; Γνωριστήκαμε μέσω διαδικτύου. Είναι σαν να ‘χω βρει έναν άνθρωπο που έχει τα κλειδιά του δικού μου μυαλού και εγώ τα κλειδιά του δικού του. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις αλλά δεν υπάρχει πιο θαυμάσιο συναίσθημα από το να μιλάς με έναν άνθρωπο ώρες σχεδόν κάθε μέρα και κάθε μέρα να έχεις κάτι καινούργιο να πεις. Να μη βαριέσαι ποτέ. Να ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα του/της που όλα μα όλα, ταιριάζουν με το δικό σου.

Στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου για μένα σημασία έχει η χημεία και πρωτίστως η ψυχική..

Προσωπικά τη σχέση που έψαχνα δεν κοίταξα να τη στηρίξω σε όσα κάποτε θα χαθούν. Η δύναμη χάνεται, η ομορφιά επίσης, η δυνατότητα του να κάνεις έρωτα χάνεται και αυτή και μετά τι; Κάθεσαι και κοιτάς τη σύντροφο σου και παρακαλάς, ή περιμένεις να πεθάνεις; Μόνο η ψυχή μένει αθάνατη και με αυτή πρέπει να επικοινωνείς. Αν επικοινωνείς εκεί για όσο καιρό κάνεις και όλα τα άλλα, είναι αδύνατον να μην τα κάνεις καλά για δυο μήνες, για δυο χρόνια, για μια ολόκληρη ζωή.

Οι φίλοι μου, έλεγαν πως περιμένω να ζήσω τον κινηματογραφικό έρωτα. Πως ψάχνω τον ιδανικό έρωτα και όπως το πάω θα συνεχίζω να κυνηγώ εσαεί το ιδεώδες. Κυνήγι μαγισσών..

Κι όμως από τη στιγμή που συνέβη σε μένα και με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται περί κυνήγι μαγισσών και συνεπώς, δεν αποκλείεται να το πετύχεις και εσύ. Το εύκολο είναι να συμβιβάζεσαι και να παραιτηθείς όπως πολλοί κάνουν. Δεν είναι κακό να σηκώνεις τα χέρια σου στα αστέρια. Μπορεί να μην πιάσεις ούτε ένα, αλλά δεν θα βρεθείς ποτέ με λάσπες στα χέρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς