Τελευταία Νέα

Όταν δημοσιογράφοι κάνουν χιλιόμετρα για μια φωτογραφία του “έρημου” Aεροδρόμιου Σητείας

Πολλές φορές εκφράζουμε την απογοήτευση μας γιατί ένα δημοσιογραφικό συνεργείο δεν κάνει καν τον κόπο να φτάσει ως τη Σητεία για να καταγράψει σημαντικά πράγματα που γίνονται στην περιοχή. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι πάντα φτάνουν στην περιοχή δημοσιογράφοι και πολλές φορές ολόκληρα συνεργεία ακόμα και για ζωντανές συνδέσεις όταν υπάρχει κάτι “σπαρταριστό”. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Εξαρτάται από τη δημοσιογραφία που κάνει ο καθένας.

Η αρθρογραφία των τελευταίων ημερών, όσων αφορά τη Σητεία, είναι πολύ “πλούσια”. Το έρημο αεροδρόμιο της, το ξενοδοχείο φάντασμα που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, ο πνιγμός στην παραλία του Βαι αφήνοντας υπόνοιες για ολιγωρία στην αντιμετώπιση του περιστατικού.

Και είναι πλέον αστείο αλλά και προφανές το τι μπορεί να εξυπηρετεί μια τέτοια συντονισμένη προσπάθεια.

Πρόσφατα δημοσιογράφος μπήκε στον κόπο να έρθει έως τη Σητεία,  για να αποθανατίσει την εικόνα ενός “έρημου αεροδρόμιου” όπως χαρακτηριστικά είπε. Φανταστείτε πόσο σημαντικό ήταν για αυτόν.

Κρίμα που δεν μπήκε στον κόπο να φτάσει ως τη Σητεία λίγες μέρες νωρίτερα, στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου. Θα είχε σίγουρα καλύτερο υλικό να καταγράψει αλλά και ο ίδιος θα περνούσε καλύτερα. Κρίμα!

Και όλα αυτά φέρνουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους στα όρια τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Αερολιμενάρχης Σητείας, ο κ Δημήτρης Βερίγος ο οποίος καταβάλει τιτάνιες προσπάθειες να κρατήσει ζωντανό και αξιοπρεπές το Αεροδρόμιο Σητείας ερχόμενος αντιμέτωπος με αξεπέραστα πολλές φορές  εμπόδια που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία  του αερολιμένα. Εμπόδια τα οποία πολλές φορές σε κάνουν καχύποπτο…

Ο κ Βερίγος μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ και διαβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι είναι εδώ και αυτός αλλά και οι συνεργάτες του για να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και όχι άλλο…

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.