Τελευταία Νέα

Ορκωμοσία 78 νέων αστυφυλάκων στη Σχολή Δοκίμων του Ρεθύμνου

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στη σχολή αστυφυλάκων για να θαυμάσουν συγγενείς και φίλους που έδωσαν τον όρκο τους μέσα σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.

Οι νέοι αστυφύλακες του Ρεθύμνου παρέλαβαν τα πτυχία τους από τον επιτελάρχη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη και από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Κώστα Λαγουδάκη.

Πρόκειται για 78 δόκιμους αστυφύλακες που κατάφεραν και πέτυχαν το 2013 μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ άρχισαν να φοιτούν στη σχολή από το έτος 2015.

Ο επιτελάρχης, Μιχάλης Καραμαλάκης και ο διοικητής της σχολής, Σπύρος Γερμανάκης, ευχαρίστησαν όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην επαναλειτουργία της σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου και ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στους νέους αστυφύλακες.

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, και πολύς κόσμος από κάθε γωνιά της Ελλάδας που κατάφεραν να απολαύσουν συγγενείς και φίλους σε αυτή τη συγκινητική στιγμή.

Η εκδήλωση έγινε στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων όπου μελλοντικά στον ίδιο χώρο θα κατασκευαστεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου καθώς το ήδη υπάρχον κτίριο έχει κριθεί ακατάλληλο.

Προσωρινά το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου παραμένει να στεγάζεται δίπλα στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου έως ότου έρθει η στιγμή που οι καινούργιοι δόκιμοι θα εκπαιδεύονται στον ίδιο χώρο με το Αστυνομικό Μέγαρο.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Οι νέοι παλιοί αντιδήμαρχοι – Οι αρμοδιότητες και οι άμισθοι

Με απόφαση του Δημάρχου του Δήμου Ρεθύμνης, ορίζονται εκ νέου οι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ρεθύμνης, …

Ρέθυμνο – Εργασίες βελτίωσης του παράπλευρου δρόμου ΒΟΑΚ στον Αδελιανό Κάμπο

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΒΟΑΚ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize