Όμορφα διαχωριστικά για κάθε χώρο που θα λατρέψετε

Τα διαχωριστικά λειτουργούν σαν μάγοι: δημιουργούν κάτι από το τίποτα. Κάνουν στιγμιαία ένα μεγάλο δωμάτιο σε δύο και δημιουργούν ακόμη και την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Φτιάξτε μόνοι σας, λοιπόν, όμορφα διαχωριστικά δωματίων για να ενισχύσετε περισσότερο διακοσμητικά τον χώρο σας. Εύκολο DIY με λίγη έμπνευση και ελάχιστο χρόνο.

Μερικά διαχωριστικά είναι τόσο σημαντικά και ανθεκτικά καθώς είναι σχεδόν σαν εσωτερικοί τοίχοι. Βγάλτε, λοιπόν, από μέσα σας τις ξυλουργικές ικανότητες και αφήστε το μυαλό σας να δημιουργήσει. Σχεδόν κάθε υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί: σχοινί, πινακίδες, σωλήνες PVC, συρματόπλεγμα, παλιές πόρτες, ξύλινες παλέτες, δίσκοι βινυλίου, παλετών, δίσκοι βινυλίου και μέταλλο.

1 Απλό διαχωριστικό

διαχωριστικό δωματίου
Υπάρχει καλύτερο διαχωριστικό για μια συλλογή ταπετσαριών από μία από τις πιο οργανικές ίνες;

Υπάρχει καλύτερο διαχωριστικό για μια συλλογή ταπετσαριών από μία από τις πιο οργανικές ίνες; Η Morgan Satterfield, η οποία αγαπά την ανακατασκευή της σύγχρονης κατοικίας της στο κέντρο του Palm Springs, έχει έναν φίλο που προσφέρει μαθήματα ταπετσαρίας σε μια αποθήκη. Μάλιστα, η αποθήκη είναι πολύ μεγάλη. Η προσθήκη ενός διαχωριστικού κοντά στην πόρτα ήταν ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσει μικρά τμήματα σε αυτό τον τεράστιο χώρο.

Αυτό το διαχωριστικό είναι απλό, εύκολο να υλοποιηθεί και τα υλικά είναι αρκετά φθηνά. Το χοντρό σχοινί από γιούτα είναι διαθέσιμο σε καταστήματα χειροτεχνίας ή χόμπι. Αν θέλετε να συμβιβαστείτε με ένα λεπτότερο σχοινί το κόστος θα είναι πολύ πιο χαμηλό.

 

2 Διαχωριστικό με έντονο χρώμα

κίτρινο διαχωριστικό
Αρχικά είναι πολύ φθηνό και πολύ εύκολο DIY.

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σπιτιού σκέφτηκε αυτή την μεγαλοφυΐα: ένα διαχωριστικό καλυμμένο με έντονο χρώμα υφάσματος. Κατάφερε με αυτό να «χτυπήσει» κάθε σημείο στον κόσμο των DIY διαχωριστικών των δωματίων. Αρχικά είναι πολύ φθηνό και πολύ εύκολο DIY.

Πλήρης κατάλογος εργαλείων και υλικών που χρησιμοποίησε:

 • τρυπάνι
 • καμβάς (στο μέγεθος που θέλετε να φτιάξετε το διαχωριστικό)
 • μολύβι
 • ταινία μέτρησης
 • γάντζους οροφής
 • ρυθμιζόμενες συνδέσεις
 • ταινία τυφώνα
 • σφυρί
 • συρραπτικό
 • συνδετήρες
 • γυαλιά ασφαλείας.

3 Ο παράδεισος των βιβλίων

diy διαχωριστικό
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετατρέψετε μια μονάδα ραφιών σε ενενήντα μοίρες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετατρέψετε μια μονάδα ραφιών σε ενενήντα μοίρες, ώστε να είναι κάθετη στον τοίχο. Το πιο σημαντικό «hack» είναι να εξασφαλίσετε τη μονάδα για να αποφευχθεί η ανατροπή. Γι’αυτό χρησιμοποιήστε στερεά συστήματα συγκράτησης, όπως οι μεταλλικοί βραχίονες «L» που είναι προσαρτημένοι στον τοίχο και στην κορυφή της μονάδας. Συμπληρώστε το με βίδες που κινούνται από την πλευρά της μονάδας, απευθείας μέσα στην ίδια προεξοχή. Οι κεφαλές των βιδών θα είναι ορατές, αλλά μπορείτε να τις καλύψετε με μικροσκοπικά πλαστικά λευκά καλύμματα βιδωτού καλύμματος.

4 Κουρτίνα..συρματοπλέγματος

diy διαχωριστικό
Μαζί με την ξύλινη επένδυση στους τοίχους και το πάτωμα, αυτό το διαχωριστικό δημιουργεί μια εκλεπτυσμένο στυλ.

Μοιάζει με ύφασμα, αλλά δεν είναι. Είναι ένα πλεγμένο μεταλλικό συρματόπλεγμα σε στυλ κουρτίνα που κρέμεται ακριβώς όπως το ύφασμα. Το Cascade Coil δημιούργησε αυτό το διαχωριστικό για ένα ξενοδοχείο. Μαζί με την ξύλινη επένδυση στους τοίχους και το πάτωμα, αυτό το διαχωριστικό δημιουργεί μια εκλεπτυσμένο στυλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς