Τελευταία Νέα

Ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας από την CreteDoc

Digital Media Management από την CreteDoc

Με την πολυετή εμπειρία μας και τους τίτλους σπουδών μας, σας εγγυόμαστε την άριστη προβολή της επαγγελματικής και επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο.

Η πρόταση της CreteDoc, είναι ολικής διαχείρισης και υποστήριξης των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε συνδυασμό με την προβολή σας στην ιστοσελίδα μας,

για τα βέλτιστα αποτελέσματα και πάντα με γνώμονα τις εκάστοτε ανάγκες σας και με συνεχή επικαιροποίηση των προωθητικών σας ενεργειών που είναι ειδικά σχεδιασμένες για εσάς, μέσα από τη συνεργασία μας.

 

 

1. Δημιουργία Προφίλ

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναλαμβάνουμε την εξαρχής δημιουργία προφίλ και λογαριασμών της επιχείρησής σας. Φροντίζουμε για όλα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα προφίλ, στο… προφίλ της επιχείρησης και των αναγκών σας.

2. Παραγωγή Περιεχομένου

Αναλαμβάνουμε την τροφοδότηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με πρωτογενές περιεχόμενο και βάσει των εκάστοτε αναγκών σας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως θα σχεδιάσουμε μαζί για να καλυφθούν οι ανάγκες σας με τον βέλτιστο τρόπο.

3. Υποστήριξη Λογαριασμών

Μπορούμε να διαχειριζόμαστε πλήρως τους λογαριασμούς και τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχουμε άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα του κοινού και να ενημερώνουμε υπεύθυνα και άμεσα την επιχείρηση και το πελατολόγιό σας.

4. Πολλαπλή Προώθηση

Μαζί με όλα τα ως άνω αναφερόμενα, μπορούμε να μεριμνούμε για την προβολή σας και μέσα από την ιστοσελίδα μας και τα δικά μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε τα μηνύματά σας να φτάνουν στον μέγιστο δυνατό αριθμό αποδεκτών.

Προτάσεις περαιτέρω συνεργασίας

Επιπλέον, μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας, μπορούμε να αναλάβουμε την προώθηση των επαγγελματικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας και μέσα από τα Google Ads, όπως και να αναλάβουμε την κατασκευή ιστοσελίδας.

Είμαστε στη διάθεσή σας και για την τοποθέτηση διαφημιστικών banners, παραγωγή advertorials, media packs/media kits για την προβολή της επιχείρησής σας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως και με την παραγωγή βίντεο και φωτογραφιών, αλλά και 360° Virtual Reality Videos!

Περιηγηθείτε στο media kit της CreteDoc για να μας γνωρίσετε καλύτερα:

CreteDoc media kit

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς