Τελευταία Νέα

Όλγα Κεφαλογιάννη – Ο Μίνως και οι αδερφές της που έχει να τις δει από την αρχή της καραντίνας – Άνοιξε το κουτί των… αναμνήσεων

Η καταπληκτική φωτογράφιση με τις αδερφές της με παραδοσιακές στολές

Μια καταπληκτική φωτογραφία ανέβασε στα σόσιαλ μίντια η Βουλευτής της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τις δυο αδερφές της φορώντας παραδοσιακές στολές. Οι τρεις πανέμορφες κρητικοπούλες φόρεσαν στολές της ιδιαίτερης πατρίδας τους της Κρήτης.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η καταπληκτική φωτογράφιση με τις αδερφές της με παραδοσιακές στολές
Τι γράφει στην ανάρτησή της

Πριν από 5 χρόνια φωτογραφηθήκαμε με τις αδελφές μου Χριστίνα και Δανάη φορώντας παραδοσιακές στολές της Κρήτης από τη συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για τη στήριξη του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής “Το Αρκάδι”. Βρήκα σήμερα τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η καταπληκτική φωτογράφιση με τις αδερφές της με παραδοσιακές στολές
Δεν έχουμε βρεθεί με τις αδελφές μου από την αρχή του αποκλεισμού και αυτό μου έχει στοιχίσει. Η αγάπη τους και η στήριξή τους είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εφόδια στη ζωή μου. Κι εκείνες ξέρουν ότι θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένες.
Στις αληθινές, βαθιές, αυθεντικές σχέσεις αγάπης και στοργής!

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Παρόλο που λόγω καραντίνας έχει καιρό να δει τις αδερφές της η Όλγα Κεφαλογιάννη περνά μια από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της. Στη ζωή είναι ζευγάρι με τον Μίνω Μάτσα και όσοι τους έχουν συναντήσει τους θεωρούν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια που κυκλοφορούν στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/CE-IxkwlZvG/?utm_source=ig_embed

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς