Τελευταία Νέα

Όλγα Κεφαλογιάννη – “Είναι το ωραιότερο πράγμα – Το είχα διαγράψει ότι μπορούσε να μου συμβεί”

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, πιο χαρούμενη από ποτέ, άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή “Τι λες τώρα”

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχτηκε στο σπίτι της την κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα”, με ιδιαίτερα θετική διάθεση και χαμόγελο. Η Βουλευτής της νέας Δημηκρατίας μίλησε για το νέο κεφάλαιο της ζωής της, τη μητρότητας, η οποία ήρθε απροσδόκητα για εκείνη.

Ο ερχομός των διδύμων είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί: “Όλγα Κεφαλογιάννη, μητέρα διδύμων, το ωραιότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί. Δεν το περίμενα, το είχα μάλλον διαγράψει ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στη ζωή μου. Εγώ τα παιδιά τα έκανα για να ασχοληθώ εγώ η ίδια μαζί τους, δεν έκανα παιδιά για να τα μεγαλώσουν άλλοι“.

Η ίδια μίλησε με λόγια καρδιάς για την οικογένειά της: “Ο γιος μου είναι σοβαρός και υπομονετικός, δεν δημιουργεί φασαρίες. Τον λέω και σοφό και καλό άνθρωπο. Η κόρη μου είναι πριμαντόνα και τη λέω κολλητή μου. Με αγκαλιάζει και νιώθω ότι έχουμε τρομερή σύνδεση. Ο Μίνως είναι υπέροχος μπαμπάς έχει μεταφέρει στο σπίτι το στούντιο για να μπορεί να βοηθάει με τα μωρά. Έχουμε ορκιστεί ότι θα είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο στα εύκολα και τα δύσκολα“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.