Τελευταία Νέα

Οικογένεια Παλυβού και ξένοι επενδυτές αναλαμβάνουν τον ΟΦΗ!

Η αποκάλυψη της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» για το νέο ιδιοκτησιακό στάτους που έρχεται στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι το προσεχές και άμεσο διάστημα θα αλλάξει το ιδιοκτησιακό στάτους της ομάδας και η ΠΑΕ θα περάσει σε άλλα χέρια!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικογένεια Παλυβού είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένο επενδυτικό fund και ετοιμάζονται από κοινού να εξαγοράσουν το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ!

Δηλαδή στη νέα ιδιοκτησία θα συμμετέχουν τόσο οι ξένοι επενδυτές όσο και οικογένεια Παλυβού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι στο τραπέζι των επαφών, πέρα από την οικογένεια Παλυβού, έχει βρεθεί και ο ίδιος ο Μιχάλης Μπούσης, νυν πρόεδρος της ΠΑΕ.

Η οικογένεια Παλυβού ενεπλάκη στην ΠΑΕ ΟΦΗ τον Οκτώβριο του 2018 μαζί με τον Μιχάλη Μπούση, κατέχοντας έκαστος το 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ και έκτοτε υπήρξε οικονομική εξυγίανση στην ομάδα και δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των υποδομών.

Οι οικογένειες Μπούση και Παλυβού ασφαλώς και έδωσαν μεγάλες οικονομικές ανάσες στην ΠΑΕ ΟΦΗ, που πριν λίγα χρόνια είχε φτάσει σε σημείο διάλυσης και αποχώρησης από τη Football League όπου αγωνιζόταν.

Η υγιής εικόνα που εκπέμπει πλέον το οικοδόμημα του ΟΦΗ προξένησε το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών, με την οικογένεια Παλυβού να είναι αυτό το διάστημα σε προχωρημένες συζητήσεις με ισχυρό επενδυτικό fund εκτός Ελλάδας.

Εκείνο βέβαια που προκύπτει από πληροφορίες μας είναι ότι η οικογένεια Παλυβού είναι ικανοποιημένη με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ και τον τρόπο λειτουργίας της και, εφόσον αλλάξει χέρια η ΠΑΕ, δε θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές, αλλά θα ανοιχτούν νέοι ισχυροί οικονομικοί ορίζοντες για τον ΟΦΗ…

 

Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Αργά χθες το βράδυ η νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ρωτήθηκε για τις επαφές της οικογένειας Παλυβού με το ξένο επενδυτικό fund για τις αγορές των μετοχών, χωρίς να πάρει επίσημη θέση. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες κρίσιμες ώρες ή μέρες, καθώς οι πληροφορίες για τις επαφές της οικογένειας Παλυβού έχουν ισχυρή βάση και θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις…

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πρωταθλήτρια Ελλάδας η σκακίστρια του ΟΦΗ, Ειρήνη Εργαζάκη!

Σπουδαία επιτυχία για την 15χρονη σκακίστρια του ΟΦΗ, Ειρήνη Εργαζάκη! Αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Πανελλήνιο …

Ηράκλειο – ΟΦΗ – Την ώρα που το… καζάνι κοχλάζει

Σαν μαχαιριά η δεύτερη ήττα στο «Γεντί Κουλέ», που αναζητά επούλωση σε μάχες που αυξάνουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize