Τελευταία Νέα

Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα – Όλα στο φως με εντολή Σαββίδη!

Μετά τα όσα συνέβησαν με το Καυτανζόγλειο, η ρητή εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι: Όλα στο φως! Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του…

Εδώ και αρκετές ημέρες, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει ρητή εντολή για άμεση και συνεχή ενημέρωση του κόσμου για τα όσα συμβαίνουν και αφορούν το Νέο Γήπεδο του ΠΑΟΚ! Ήδη από σήμερα υπάρχει στήλη στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αφορά τη Νέα Τούμπα και θα ενημερώνεται διαρκώς με τις εξελίξεις…

Με τη σειρά του, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, είχε μια ακόμη προγραμματισμένη σύσκεψη με τους επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και την ομάδα εργασίας για τη Νέα Τούμπα. Στη σύσκεψη εγκρίθηκε η τελική μορφή του «οδικού χάρτη», το χρονοδιάγραμμα, οι προτεραιότητες κι αποφασίστηκε να επισπευσθούν οι συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους κρατικούς και δημοτικούς φορείς.

Από εδώ και πέρα ζητήθηκε οι συναντήσεις να γίνονται επίσημα και να καταγράφονται τα αποτελέσματά τους. Παράλληλα δόθηκε εντολή για συνεχή διαφανή ενημέρωση των φιλάθλων για όλες τις ενέργειες που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Στα αξιοσημείωτα της ενημέρωσης από πλευράς ΠΑΟΚ:

Πληροφορούμε ότι με την παρέλευση 25 ημερών από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δεν έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος στην επίλυση εκκρεμοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν το Καυτανζόγλειο και ως εκ τούτου προτάθηκε να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση πιθανών εναλλακτικών λύσεων για την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς