Ο υψηλός πυρετός και τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου ανάγκασαν τον Γιάννη Πλακιωτάκη να μπει σε μονάδα κορονοϊού

Την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στην Αθήνα, γνωστοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντά μου», ανέφερε επιγραμματικά ο υπουργός, ο οποίος δέχεται δεκάδες ευχές και μηνύματα για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του.

Στις 24 Νοεμβρίου όταν ο κ. Πλακιωτάκης, κατόπιν μοριακού τεστ, βρέθηκε ότι είναι θετικός στον covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, από την ημέρα εκείνη μέχρι και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο ο πυρετός επέμεινε, φτάνοντας μέχρι και 39 βαθμούς.

Διαπιστώνοντας και σχετικά χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, κρίθηκε αναγκαίο, για στενότερη παρακολούθηση και χορήγηση οξυγόνου, η εισαγωγή του σε θάλαμο covid του νοσοκομείου.

«Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκειμένου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή» ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του, ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, ώστε να επανέλθει το ταχύτερο στα καθήκοντα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize