Τελευταία Νέα

Ο Τζέφρι Πάιατ στο καταδρομικό USS Normandy, με φόντο την Καλντέρα

Το USS Normandy βρίσκεται στη Μεσόγειο από τα μέσα Απριλίου συνοδεύοντας, μαζί με άλλα έξι πολεμικά πλοία, το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Harry S. Truman

Στον Όρμο των Φηρών κατέπλευσε το πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ USS Normandy (CG-60). Το καταδρομικό πλοίο έχει μήκος 173 μέτρα και 400 άτομα πλήρωμα και θα παραμείνει στην καλντέρα της Σαντορίνης μέχρι την Κυριακή 27 Μαΐου.

Το USS Normandy βρίσκεται στη Μεσόγειο από τα μέσα Απριλίου συνοδεύοντας, μαζί με άλλα έξι πολεμικά πλοία, το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Harry S. Truman. Σήμερα, Πέμπτη, ο ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, βρέθηκε στο νησί και συνομίλησε με το πλήρωμα, ενώ “απόθέωσε” τη Σαντορίνη με τις αναρτήσεις του στο Twitter.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, βρέθηκε στο νησί που είναι “ένα από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας, με αρχαία κληρονομιά, εκεί που περιμένει τον επισκέπτη η ζεστή φιλοξενία”.

Ο κ. Πάιατ υποδέχθηκε στο USS Normandy και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου/Πρόεδρο της Επιτροπής Νήσων Διευρωπαϊκού Δικτύου Παράκτιων Περιοχών Ευρώπης, Γιώργο Χατζημάρκο.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Geoffrey Pyatt@USAmbGreece

Enjoyed visiting Capt Chris Stone & sailors on @USSNormandy, here as part of the @USSHARRYSTRUMAN strike group, to thank them for their service & to wish them a great visit in , where some of Greece’s most beautiful landscapes, ancient heritage & warm hospitality await.

View image on TwitterView image on Twitter

Geoffrey Pyatt@USAmbGreece

Delighted to welcome Governor @hatzimarkos on board @USSNormandy, continuing our strong partnership on issues of strategic and commercial cooperation in the South Aegean.

Δείτε επίσης!

ΗΠΑ – «Ευρωπαϊκό ιό» αποκάλεσε σαρκαστικά τον κορονοϊό ο Άντριου Κουόμο

Κατά τον χαιρετισμό του στο συνέδριο των Δημοκρατικών Ο Άντριου Κουόμο, ο κυβερνήτης της Νέας …

Ο «αμερικανικός εφιάλτης» του Ταγίπ Ερντογάν…

Αμερικανικός «εφιάλτης» για την Τουρκία και τον Ταγίπ Ερντογάν καθώς μετά την παρέμβαση του προέδρου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize