Ο Σασμός ξεκίνησε… βεντέτα!

Φανερά δυσαρεστημένος είναι ακαδημαϊκός της Κρήτης που βλέπει τους κόπους ενός σημαντικού κομματιού της ζωής του να έχουν γίνει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης εν αγνοία του!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το σίριαλ που έχει σπάσει τα μηχανάκια της AGB και δεν είναι άλλο από τον… Σασμό, έχει προκαλέσει… “βεντέτα”.Το τηλεοπτικό σίριαλ αναφέρει στους τίτλους τέλους το γνωστό κείμενο ότι πρόκειται για προϊόν μυθοπλασίας, ότι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και ότι οι χαρακτήρες που εμφανίζονται είναι φανταστικοί.

Όμως, το βιβλίο στο οποίο βασίζεται το σίριαλ, φέρεται να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα κι εκεί φέρεται να έχει τις ενστάσεις του ο ακαδημαϊκός ο οποίος ξόδεψε χρόνo και κόπο για να αναλύσει το φαινόμενο της βεντέτας και βλέπει στη μυθοπλασία, στοιχεία της δουλειάς του.

Σε κάθε περίπτωση, το άγριο τοπίο της Κρήτης, ο ιδιαίτερος πολιτισμός της και οι άνθρωποί της, έχουν θέλξει όλο τον πλανήτη. Και δεν είναι τυχαίο. Είτε αυτό αποτυπώνεται σε πωλήσεις συγγραμμάτων ή βιβλίων, δίσκων,  cd ή views στο youtube, είτε σε τουριστική επισκεψιμότητα και υψηλή τηλεθέαση ή και σε οποιονδήποτε άλλο τρόπο εμπορικής ή μη αξιοποίησης ή εκμετάλλευσης, το σίγουρο είναι ότι αυτό το νησί από την αρχαιότητα είναι αν μη τι άλλο… θελκτικό!

Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο έχει ή θα αγγίξει το πραγματικό τραύμα πίσω από τις βεντέτες και τον σασμό και πιο κοινό των προαναφερομένων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς