Τελευταία Νέα

Ο Ρεθυμνιώτης Νίκος Προβιάς διεκδικεί την προεδρία της ΕΓΟ

Την προεδρία στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία διεκδικεί ο Ρεθεμνιώτης διεθνής κριτής και πρόεδρος του ΟΚΑ Αρκάδι Νίκος Προβιάς έχοντας  ήδη δημιουργήσει έναν ιδιαίτερα αξιόλογο συνδυασμό.  

Πιο συγκεκριμένα, με τρία νέα πρόσωπα ενισχύει την ομάδα του ο Νίκος Προβιάς στην κούρσα για την προεδρία αλλά και για την επόμενη μέρα στην Ελληνική Γυμναστική. Την Καϊτεζίδου Μαρία-Ελένη με μακρά πορεία στην γυμναστική από την Θεσσαλονίκη με διεθνείς συμμετοχές, έντονη κοινωνική δράση, γνώσεις τεχνοκρατικές αντιλήψεις και όραμα για το μέλλον, την Αθανασούλα  Λαμπροπούλου – Συροπούλου με διεθνείς συμμετοχές, μέλος της FIG και με γνώσεις marketing και διάθεση για δουλειά, και τον Νεκτάριο Κελεσίδη από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος έχει καταφέρει να αναδείξει έναν ακριτικό και επαρχιακό σωματείο σε πρωταγωνιστή των αθλημάτων της γυμναστικής.  

Υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Προβιά για την προεδρία της Ε.Γ.Ο. έχουν ταχθεί: ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Ολυμπιονίκης προπονητής της ενόργανης Θανάσης Καπνίδης, η καταξιωμένη πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση, η χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής Εύα Χριστοδούλου, η πρώτη Ελληνίδα εκπρόσωπος της ρυθμικής σε Ολυμπιακούς Αγώνες Μαρία Αλεβίζου, ο διεθνής κριτής και πρόεδρος κριτών τραμπολίνο της Ελληνικής Γυμναστικής Δήμος Χρυσοσπάθης, ο πρόεδρος Δ.Α.Σ. Αργυρούπολης Ανδρέας Κουκάς και άλλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize