Τελευταία Νέα

Ο Ντουτέρτε συστήνει… τσίχλα για τους πόνους της μέσης

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγο Ντουτέρτε, που συχνά μασάει τσίχλα δημοσίως, ακόμη και σε επίσημες συναντήσεις, αποκάλυψε ότι με αυτό τον τρόπο απαλύνει τον πόνο στη μέση του. 

Ο 72χρονος πρόεδρος ξεχωρίζει για τους ιδιαίτερους τρόπους του από τους ομολόγους του, τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις και τις χοντράδες του.

Ο Ντουτέρτε εξήγησε στη διάρκεια μιας ιδιωτικής συνάντησης για το συνήθειό του να μασά τσίχλα, όταν έκανε πλάκα για τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να τον ευχαριστήσουν. «Αγοράστε μου απλώς τσίχλα, διότι με αυτό τον τρόπο απαλύνω τους πόνος που έχω», δήλωσε.

Χωρίς να δώσει εξηγήσεις, ο Ντουτέρτε άφησε να εννοηθεί ότι έχει προβλήματα στη σπονδυλική στήλη. «Μου απαλύνει τον πόνο», επεσήμανε.

Ένα βίντεο που έδειχνε τον Φιλιππινέζο πρόεδρο να μασά τσίχλα ενώπιον του Κινέζου ομολόγου του Σι Τζινπίνγκ είχε προκαλέσει πανικό στις υπηρεσίες πρωτοκόλλου της Ιαπωνίας ενόψει της συνάντησης του Ντουτέρτε με τον Ιάπωνα αυτοκράτορα.

Το 2016 παραδέχθηκε ότι παίρνει ένα ισχυρό αναλγητικό που συνταγογραφείται συνήθως σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο ή χρόνιες ασθένειες, εξαιτίας των προβλημάτων που έχει στη μέση τα οποία προκλήθηκαν από ατυχήματα που είχε με τη μοτοσικλέτα του.
Αυτή η αποκάλυψη είχε τροφοδοτήσει τις εικασίες για την κατάστασης της υγείας του Ντουτέρτε, που είναι ο πιο ηλικιωμένος πρόεδρος των Φιλιππίνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς