Τελευταία Νέα

Ο Νίκος Κοκκίνης αναλαμβάνει καθήκοντα Συμβούλου των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κρήτης ανατέθηκαν στο Νίκο Κοκκίνη καθήκοντα Συμβούλου των Πρυτανικών Αρχών, με στόχο την υποστήριξη του έργου του Πανεπιστημίου Κρήτης για την προώθηση θεμάτων των πρυτανικών αρχών.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πράξη ανάθεσης που υπογράφει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητής ιατρικής Γιώργος Κοντάκης ανατίθενται «στον Νικόλαο Κοκκίνη, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Κρήτης τα καθήκοντα του άμισθου συμβούλου για τα θέματα που αφορούν τη συνεργασία των υπηρεσιών και την επικοινωνία του Ιδρύματος με οργανισμούς και φορείς της Γενικής Κυβέρνησης».

Πρόκειται για μια εξαιρετικά τιμητική θέση και ρόλο που αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής Λασιθίου, με στόχο να συνδράμει με τις εισηγήσεις, τις γνωμοδοτήσεις και την εν γένει παρουσία και συνεισφορά του ως Σύμβουλος του Πρύτανη και των Πρυτανικών Αρχών, στην άμεση υλοποίηση των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων του Ιδρύματος. Παράλληλα, ο ρόλος του αποσκοπεί στην αποτελεσματική επικοινωνία και τον συντονισμό των υπηρεσιών και των δομών του Ιδρύματος με οργανισμούς και φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, με σκοπό την επίλυση των θεμάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ασφαλώς πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση για τον πρώην βουλευτή και νυν επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, δεδομένου ότι ο νέος αυτός ρόλος αποτελεί αναγνώριση της εμπειρίας και της παρουσίας του στις κοινές υποθέσεις. Για το λόγο αυτό άλλωστε, στην απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, ουσιαστικό ρόλο διαδραμάτισε το γεγονός ότι ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Κοκκίνης, όπως αναφέρει η σχετική πράξη ανάθεσης, «διαθέτει εγνωσμένο κύρος, εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία σε θέματα διοίκησης, οικονομικής διαχείρισης και αξιοποίησης της περιουσίας νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς