Τελευταία Νέα

Ο Μπέζος πήρε θέση για την on air κόντρα Χαλκιά-Μαλέσκου

Θέση για τον δημόσιο καβγά του Τάσχου Χαλκιά με την Ιωάννα Μαλέσκου πήρε ο Γιάννης Μπέζος.

Πριν μερικές ημέρες ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου όπου δημιουργήθηκε ένταση on air. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι εκνευρίστηκε με την αναμονή για να βγει στον αέρα, αλλά και με τις ερωτήσεις τη παρουσιάστριας με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κόντρα.

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Τι λες τώρα» και ρωτήθηκε για το σκηνικό αυτό που εκτυλίχθηκε on air.

«Αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου. Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι θα βγει κάποια άλλη φορά. Η ένταση στον αέρα δεν κάνει καλό σε κανέναν» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε και για τους ηθοποιούς που μπήκαν στο Survivor 2022. «Δεν κρίνω ποτέ τις επιλογές των συναδέλφων μου γιατί δεν ξέρω τι ανάγκες έχει ο καθένας. Το μεροκάματο είναι ιερότερο όλων. Πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι αυτοί;», ανέφερε.

Σε ότι αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη που είναι προφυλακισμένος για κακουργηματικές πράξεις βιασμού και απόπειρας βιασμού, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Όταν γινόμαστε εμμονικοί με ένα θέμα ούτε βοηθάμε την κατάσταση, ούτε αποκαλύπτουμε κάτι. Εγώ δεν μπορώ να λέω ό,τι θέλω και αβασάνιστα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασύρουμε ανθρώπους και να χαθεί το μέτρο».

«Τα προβλήματα αυτά πάντα υπήρχαν στον χώρο μας και είναι ανθρώπινες αδυναμίες πολύ μεγάλες. Καλό είναι με την αφορμή αυτή οι άνθρωποι να ξεθαρρεύουν, να μη φοβούνται και να μιλούν», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι «ένας νέος ηθοποιός θα έχει συνέχεια στον χώρο ο κόσμος να χαλάσει. Αυτές είναι φοβίες που τις καταλαβαίνω αλλά δεν τις δικαιολογώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς