Τελευταία Νέα

Ο «επαναστάτης» Κρίτων Αρσένης – «Να υπάρξει κόφτης στον πλούτο – Πάνω από 100.000 ευρώ να απαγορεύεται»

Αίσθηση προκαλεί με τις δηλώσεις του, για μια ακόμη φορά, ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Κρίτων Αρσένης, ο οποίος καταφεύγει συχνά σε επιχειρήματα και συνθήματα που κινούνται στα όρια της ακρότητας.

Αυτή τη φορά, ο νεαρός βουλευτής του κόμματος Βαρουφάκη, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, προτείνει να μπει κόφτης στον πλούτο και να απαγορεύεται κάποιος να αποκτήσει πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσόν.

«Αν είναι ντροπή να έχουμε φτωχούς, γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, π.χ. για αρχή τα 100.000€. Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα», γράφει στην ανάρτησή του στο Twitter.

H τοποθέτησή του δέχτηκε βροχή αρνητικών σχολίων. «Να βάλουμε κόφτη! 820€ και εσύ όπως και εγώ! Από εκεί και επάνω να αφαιρούνται!», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος χρήστης. «Συμφωνώ! Αρκεί να συνδυαστεί με παγκόσμιο αφοπλισμό, αποπυρηνικοποίηση της Άνω Ραχούλας καθώς και τρέξιμο στα λιβάδια με λυτές πλεξούδες», έγραψε, ειρωνικά, κάποιος άλλος.

«Καλή ιδέα. Ξεκίνα με τ’ αφεντικό σου πρώτα…», ήταν κάποιο άλλο σχόλιο.

Δείτε κάποιες αντιδράσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς