Τελευταία Νέα

Νταλκάς, ρομαντισμός, αισιοδοξία! – Δείτε 5 νέους που εκφράστηκαν σε τοίχους στο Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο είναι μια πόλη που σφύζει από ζωή και σού δημιουργούνται έντονα συναισθήματα αρκετά εύκολα. Είναι το κλίμα, οι επιλογές ή οι άνθρωποι, ίσως για τον καθένα κάτι διαφορετικό, άλλωστε το αποτέλεσμα μετράει. Οι τοίχοι των περισσότερων κτιρίων έχουν γραμμένα συναισθήματα που καλλιεργούνται σε μια μικρή πόλη με έντονους ρυθμούς.

Καθημερινά παρατηρεί κάθε ηλικίας άνθρωπος που περνάει από τους δρόμους της παλιάς πόλης, αλλά και της νέας οτιδήποτε έχει εκφραστεί συνήθως νύχτα πάνω στους τοίχους και έχει μείνει αναγραμμένο μέχρι να δείξει τη δυσαρέσκειά του ο ιδιοκτήτης της εκάστοτε οικίας και βάλει μπρος τις μπογιές… Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε κάποιες εκφράσεις της νεολαίας.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι μέσα από μια φράση είναι αρκετά εύκολο να χαρακτηριστεί ο υπεύθυνος που την έχει γράψει και με αυτό τον τρόπο προκύπτουν κάποιοι τύποι χαρακτήρων στην κάθε συναισθηματική έκφραση.

1. Αισιόδοξος / η

Είναι μια έκφραση αρκετά ασαφής που ίσως “να θέλει να πει ο ποιητής”, ότι το μοναδικό του παράπονο είναι ότι δεν χαμογελάει ο άνθρωπος που αγαπά.

 

2. Ρομαντικός / η

Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό κάποιου είναι κάποιος πλατωνικός έρωτας που έχει μείνει ανεκπλήρωτος, παρ΄ όλα αυτά θα μπορούσε να είναι το οτιδήποτε… όμως επειδή όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει αυτό το στάδιο ευχόμαστε να είναι περαστικό!

 

3. Νταλκαδιάρης / α

Ο άνθρωπος που έγραψε αυτά τα γλυκόλογα είναι εντελώς ξεκάθαρος και άμεσος. Έχει νταλκά και δύσκολα περνάει!

 

4. Ήπιων τόνων

Αυτό θα μπορούσε να είναι και μια δικαιολογία για να αποφύγει κάποιος μια κατάσταση!

 

5. Επιβλητικός

Ναι μεν… αλλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς