Στο video clip για το τραγούδι «Ελευθερία», που μόλις κυκλοφόρησε, η Νικολέτα Κωνσταντάκη ξυρίζει το κεφάλι της μπροστά στην κάμερα, δίνοντας ένα μήνυμα πραγματικής ελευθερίας αλλά και μια έμπρακτη στήριξη στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής, στον οποίο δόθηκαν τα μαλλιά σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμό.

Το κλιπ που έγινε viral

Η Νικολέτα Κωνσταντάκη τραγούδησε στο video το τραγούδι ανάποδα, αποτυπώνοντας την όλη διαδικασία σε αντίστροφο χρόνο, από το τέλος προς την αρχή.

Για την ίδια, «η ανατρεπτική ιδέα του βίντεο, οι πολύ έντονες στιγμές και η πίστη στην τέχνη μας δημιούργησαν τη δική μας ελευθερία. Είμαι και θα είμαι για πάντα ευγνώμων!».

Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης και έχοντας συμπληρώσει έναν κύκλο αξιόλογων σπουδών στην ψυχολογία, στη μουσική και στη φωνητική μας συστήνεται με ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι που έγραψε για κείνη η γνωστή τραγουδοποιός Ευσταθία.

Την εντυπωσιακή σκηνοθεσία έκανε ο Στέφανος Σιταράς, που έχει διακριθεί με τις ταινίες του σε παγκόσμια κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Δείτε το κλιπ

Τα μαλλιά της Νικολέτας δόθηκαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής.” Χάρισε δύναμη εδώ: https://www.almazois.gr/harise-dynami Σενάριο, Χορογραφία και Σκηνοθεσία: Στέφανος Σιταράς Στίχοι και Μουσική: Ευσταθία Ενορχήστρωση και Μουσική Παραγωγή: Μανόλης Λιανής Makeup Artist: Ελισάβετ Δέρε Hair Stylist: Βασίλης Αγγέλης Κομμωτής: Αλέξανδρος Ζλάτεβ Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδώσης Βοηθός Κάμερας: Μάριος Πουγκακιώτης Ηλεκτρολόγος: Θάνος Γκόκας Βοηθός Ηλεκτρολόγου: Ανδρέας Γλύστρας Βοηθοί Παραγωγής: Έλλη Παπαδοπούλου, Νίκος Κωνσταντιλιέρης Ηχητικός Σχεδιασμός: Κωνσταντίνος Λεσγίδης Ηχογράφηση Φωνής: Ηλίας Λάκκας – Studio Odeon Πλήκτρα, Μπουζούκι, Προγραμματισμός: Μανόλης Λιανής Μπουζούκι: Γιώργος Πατσιώτης Τρομπέτα: Δημήτρης Μουδόπουλος Color Grading: Γρηγόρης Αρβανίτης VFX Artist: Γιάννης Αγελαδόπουλος Παραγωγή: Venture Media Το μπουζούκι που χρησιμοποιήθηκε για την ηχογράφηση παραχώρησε ευγενικά από τη συλλογή του ο κύριος Ματθαίος Γαστρής.