Τελευταία Νέα

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Πέτρο Τατσόπουλο – Πως εξελίσσεται η υγεία του

Νέο ανακοινωθέν εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ιπποκράτειο”  για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου.

Όπως αναφέρεται, ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, και υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη, έπειτα από την κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Διαβάστε αναλυτικά το νέο ιατρικό ανακοινωθέν:

Σε συνέχεια προηγουμένων Δελτίων Τύπου, ως προς την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ανακοινώνονται τα εξής :

– Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης και συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή Αιμοδυναμική κατάσταση.

– Διανύει το δεύτερο 24ωρο εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς.

Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Δείτε επίσης!

Μπορούμε να είμαστε υγιείς με οποιοδήποτε βάρος;

Το επιπλέον βάρος είναι τελικά τόσο επιβλαβές; Είναι αλήθεια ότι το σωματικό βάρος συσχετίζεται με …

Πώς ωφελεί το κουνουπίδι την υγεία μας;

Το κουνουπίδι, μεταξύ άλλων, είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες ενώ διακρίνεται και για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize