Νεάπολη – Υπό κατάληψη το ΕΠΑΛ – Την άμεση δημοπράτηση του έργου αναβάθμισης του Γυμνασίου – Λυκείου ζητούν οι μαθητές

Υπό κατάληψη τελεί από το πρωί της Δευτέρας το ΕΠΑΛ Νεάπολης. Κύριο αίτημα των μαθητών είναι να δημοπρατηθεί άμεσα το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του Γυμνασίου-Λυκείου Νεάπολης και να αρχίσουν οι εργασίες συντήρησης στους χώρους του ΕΠΑΛ.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διευθυντής του σχολείου Γιάννης Κουτάντος, οι μαθητές τον ενημέρωσαν ότι από αύριο το πρωί η κατάληψη θα σταματήσει, με τους ίδιους να αναμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με την δημοπράτηση. Με τους μαθητές συνομίλησε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νεάπολης Γιάννης Μηναδάκης ενημερώνοντας τους για τις ενέργειες που γίνονται από το Δήμο Αγίου Νικολάου και με τις εξελίξεις όπως είπε να αναμένονται μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός σύμφωνα και με την σχετική ενημέρωση που έχει από τον Δήμαρχο.

Στα αιτήματα των μαθητών συγκαταλέγονται επίσης: η συντήρηση των χώρων του ΕΠΑΛ, η έλλειψη θέρμανσης σε κάποιες αίθουσες και την ύπαρξη σύγχρονου εξοπλισμού στα εργαστήρια και να υπάρχει κατανόηση από τους καθηγητές στους μαθητές που εργάζονται και καθυστερούν λόγω αυτού να προσέλθουν στην αίθουσα.

Δείτε επίσης!

Πανελλαδικές 2020 – Αυτά είναι τα θέματα και απαντήσεις στο μάθημα της Άλγεβρας

Δείτε όλες τις απαντήσεις στα θέματα της Άλγεβρας Στο μάθημα της Άλγεβρας εξετάστηκαν οι μαθητές των …

Πανελλαδικές 2020 – ΕΠΑΛ – Οι απαντήσεις στα Νέα Ελληνικά – Η εκτίμηση

Νέα Ελληνικά έγραψαν σήμερα 16/6 οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ. Για την «Παγκόσμια Ημέρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize