“Να καταργηθεί η κομματική επετηρίδα στη ΝΔ”

«Καπρίτσια, στεγανά και καμαρίλα δεν χωρούν στη ΝΔ. Ούτε λαϊκισμοί, ούτε κακοπαιγμένες παραστάσεις, από κανέναν»

Έμφαση στη νέα γενιά έδωσε στην ομιλία του στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ ο Βασίλης Κικίλιας επισημαίνοντας πως «στους τίτλους τέλους της Μεταπολίτευσης και στην απαρχή μιας νέας εποχής για την κοινωνία, τη χώρα και φυσικά τη ΝΔ, το λόγο έχουν κυρίως οι γενιές που έρχονται».

Κάνοντας λόγο για μια γενιά των 360 ευρώ που βρίσκεται στο περιθώριο της κοινωνίας, παραδομένη, όπως τόνισε, στη μιζέρια της Ελλάδας των Συριζοφρουρών, του κ. Τσίπρα και της παρέας του, ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως στην Ελλάδα που κατέρρευσαν όλα στα 9 χρόνια της κρίσης, η ΝΔ δε μπορεί να έχει επετηρίδα.

«Αν θέλει να έχει τη νέα γενιά στο πλευρό της, πρέπει να καταργήσει την επετηρίδα έναντι της μεγαλύτερης απαίτησης του ελληνικού λαού στα 43 χρόνια ζωής της Παράταξής μας: αυτή της αξιοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως η ΝΔ θέλει κοντά της τους νέους ανθρώπους.

«Αν πραγματικά νοιαζόμαστε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας, τότε καπρίτσια, στεγανά και καμαρίλα δεν χωρούν στη ΝΔ. Ούτε λαϊκισμοί, ούτε κακοπαιγμένες παραστάσεις, από κανέναν! Αν θέλουμε τους νέους και φιλοδοξούμε οι νέοι να θέλουν εμάς, επιβάλλεται πρώτα μία συγγνώμη γιατί η γενιά τους είναι η πρώτη γενιά Ελλήνων μετά από πολλές, η οποία ζει χειρότερα από την προηγούμενη» είπε επισημαίνοντας πως αυτή η κατάσταση αλλάζει. Παρουσίασε μάλιστα τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση με Πανεπιστήμια, κρατικά και ιδιωτικά, άμεσα συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας, με τμήματα/ειδικότητες αιχμής και πτυχία που θα αντιστοιχούν σε πολύ μεγάλο ποσοστό (80%) σε θέσεις εργασίας, με φορολογικά κίνητρα για όποιον επιχειρηματία προσλαμβάνει νέους εργαζόμενους, με φορολογική αμνήστευση για όποιον νέο άνθρωπο ξεκινά τη δίκη του επιχείρηση, με υποχρεωτικό επαγγελματικό προσανατολισμό στα σχολεία της χώρας και με διαδραστικότητα στις μεγάλες επιχειρήσεις και με μια πανστρατιά των μεγάλων επιχειρηματιών, ώστε να προσλαμβάνουν νέους σε σταθερά ανοδικό ρυθμό για την επόμενη δεκαετία.

Δείτε επίσης!

Αν η κυβέρνηση αξιοποιούσε πιο πολλούς Τσιόδρες και αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κι άλλους Ξανθούς

H ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Σωτήρη Τσιόδρα ως επικεφαλής στην αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού είναι …

Οι προθέσεις Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό – Οι εντός και οι εκτός

Οι εισηγήσεις που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το στενό επιτελείο του – Οι ημερομηνίες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize