Μητέρα μπήκε σε σχολείο και τα έσπασε για τις απουσίες της κόρης της – Φέρεται να έβρισε χυδαία και να χτύπησε εργαζόμενους

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην εκπαίδευση, στο παρά πέντε πριν χτυπήσει το κουδούνι για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Μετά τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή, οι αντιπαραθέσεις οργανωμένων εκπαιδευτικών με τον Υπουργό Παιδείας αλλά και οι καταγγελίες για βιαιοπραγίες στους σχολικούς χώρους από μαθητές προς καθηγητές δεν έχουν τέλος.

Στον κυκεώνα αυτό προστίθενται και οι καταγγελίες των γονέων, οι οποίες προκαλούν αίσθηση αφού παιδιά φαίνεται πως είναι έρμαια σε ρατσιστικές και άλλες συμπεριφορές.

Στο SigmaLive φθάνει καταγγελία από τον καθηγητικό σύλλογο του Λυκείου Κύκκου Α’ στη Λευκωσία. Η καταγγελία αφορά μητέρα η οποία μπούκαρε στο σχολείο και τα έσπασε μετά από ενημέρωση που είχε ότι η κόρη της έμεινε στάσιμη λόγω απουσιών.

Η κόρη της είχε συνολικά 265 απουσίες ενώ το όριο είναι στις 119.

Δεν τιμά κανέναν το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Λύκειο του Κύκκου Α’, είπε ο Διευθυντής του Σχολείου Δημήτρης Ταλιαδώρος.

Πιο κάτω αυτούσια η επιστολή – καταγγελία του Συλλόγου, όπως έφθασε στο SigmaLive

«Ο καθηγητικός Σύλλογος του Λυκείου Κύκκου Α’ σε Έκτακτη Συνεδρία στις 17 του Μάη αποφάσισε όπως εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του και να καταγγείλει τη στάση μητέρας μαθήτριας του σχολείου η οποία είναι στην Β’Λυκείου.

Η μητέρα όπως αναφέρουν οι καθηγητές προσήλθε με επιθετική στάση την Τετάρτη στις 16 του Μάη στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις για το ότι η κόρη της έμεινε στάσιμη λόγω απουσιών. Η κόρη της όπως αναφέρει η επιστολή είχε συνολικά 265 απουσίες με το όριο να είναι στις 119.

Η μητέρα της ζητούσε όπως αυτές διαγραφούν. Σε συνάντηση της με τον Δ/ντη, με μια Βοηθό Δ/ντρια και με τη Σύμβουλο του σχολείου η μητέρα επέδειξε σύμφωνα με τον Σύλλογο απαράδεκτη και απρεπή συμπεριφορά εξυβρίζοντας χυδαία, απειλώντας και προκαλώντας σωματική βλάβη στη Βοηθό Δ/ντρια και υλικές ζημιές στον χώρο της Γραμματείας.

Η συμπεριφορά αυτή συνεχίστηκε και στην είσοδο του σχολείου με την μητέρα να εξυβρίζει και να απειλεί και τον υπεύθυνο βοηθό Δ/ντη του τμήματος της κόρης της.

Μεταξύ άλλων είναι θέση του Συλλόγου, ότι οι Αρμόδιοι επιβάλλεται εκ των ιδίων των πραγμάτων να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δράσουν προληπτικά, ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά τα οποία ενδεχομένως να μας φέρουν εκ των υστέρων σε θέση να θρηνούμε ματαίως “επί των ερειπίων».

Δείτε επίσης!

ΗΠΑ – Η Βουλή ψήφισε για κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής με ψήφους 295 – 125 και προωθείται …

Παίρνει «φωτιά» το Αιγαίο – Ελλάδα και Κύπρος απαντούν με NAVTEX στην ίδια περιοχή που εξέδωσε η Τουρκία

Δική τους αντι-Navtex εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ως απάντηση στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize