Τελευταία Νέα

Μiss Κρήτη 2021 – Η Ειρήνη Καλλιτσουνάκη από το Ρέθυμνο ετοιμάζεται για τον τίτλο και με τη δική σας βοήθεια!

Στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς, 17 θαυμαστές κοπέλες από κάθε Νομό του νησιού, διαγωνίζονται για τους πολυπόθητους τίτλους των Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών, της Miss Κρήτη Young και της Αναπληρωματικής της για το 2021. 41 χρόνια κάλλους, λάμψης, αισθητικής & ψυχαγωγίας μετράει μέχρι σήμερα η ελληνική μεγαλόνησος!

Ο μεγάλος Τελικός του 41ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 21:00, στην εντυπωσιακή αίθουσα GALEA LIVE με οικοδέσποινα την Παρουσιάστρια-Δημοσιογράφο και Miss Κρήτη 2006, Ελευθερία Δήμητρα Σωκιανού!

Για μία ακόμη χρονιά το κοινό μπορεί να συμμετέχει ενεργά στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων, στηρίζοντας την αγαπημένη του διαγωνιζόμενη, για την τελική ανάδειξη των νικητριών. Η διαδικασία της ψηφοφορίας, μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικώς, είτε στέλνοντας sms με τον αριθμό της αγαπημένης φιναλίστ.

Οι γραμμές είναι ανοικτές και η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει! Η διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού, θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τη βραδιά του τελικού, με το συνολικό αποτέλεσμα των ψήφων να προσμετράται ποσοστιαία στη συνολική βαθμολογία της κρητικής επιτροπής, για τα τελικά αποτελέσματα.

Τον τίτλο της Miss Κρήτη 2021 διεκδικούν 17 κοπέλες, ανάμεσα τους και η Ειρήνη Καλλιτσουνάκη από το Ρέθυμνο!

Η Ειρήνη έχει σπουδάσει στον τουριστικό κλάδο, μιλάει ξένες γλώσσες και όσο για την εμφάνισή της, μιλάει από μόνη της! Ψηλή, λυγερόκορμη με όμορφο χαμόγελο και ακόμα πιο χαμογελαστά και εκφραστικά μάτια, μια νεαρή κοπέλα που ξεχωρίζει για το ήθος της και ξεκινάει να ανοίξει τα φτερά της μέσα από τον 41ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και χρειάζεται τη στήριξή μας!

Την τηλεοπτική κάλυψη της βραδιάς θα αναλάβει η Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση Creta. Η τιμή εισόδου είναι 20 ευρώ και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την Cristi Academy. Για κρατήσεις 2810 334506 (θέσεις περιορισμένες).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς