Τελευταία Νέα

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Βαγγέλη Σωμαρά από το Ηράκλειο και την Ελένη Πολιουδάκη από το Ρέθυμνο

Αιφνιδίασε στον αέρα την Ελένη, δότρια, αδερφή της

Η μάχη με την λευχαιμία δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό το υπογράμμισαν με ρεαλισμό και ευαισθησία δύο άνθρωποι που έδωσαν την μάχη και τα κατάφεραν μιας και βρέθηκε συμβατός δότης.

Ο Βαγγέλης Σωμαράς από το Ηράκλειο και η Ελένη Πολιουδάκη από το Ρέθυμνο έστειλαν ένα επί της ουσίας μήνυμα αισιοδοξίας και συνάμα μίλησαν για το μυστικό που δεν ήταν άλλο από τον συμβατό δότη που χάρισε την ζωή και στους δύο μάλιστα στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», της ΚΡΗΤΗ TV, με τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τον δικό τους Γολγοθά έστειλαν ένα συγκλονιστικό δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας και ζωής.

Για το Βαγγέλη συμβατός δότης ήταν μια γυναίκα από την Γερμανία για την Ελένη η ίδια της η αδελφή. Ξεχωριστή στιγμή στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» η τηλεφωνική επικοινωνία της αδελφής της Ελένης που μίλησε για το μόσχευμα που έδωσε στην αδελφή της και ουσιαστικά της χάρισε την ίδια την ζωή.

Τόσο ο Βαγγέλης όσο και η Ελένη συγκλόνισαν τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» όταν αναφέρθηκαν στην προσωπική τους μάχη με την λευχαιμία, την στάση της οικογένειας που τους στήριξε στο έπακρον και βεβαίως στην διαδικασία της μεταμόσχευσης.

Συγκλονιστικό και το βίντεο που δείχνει το Βαγγέλη ενώ πηγαίνει για την μεταμόσχευση να ακούει στο αυτοκίνητο την αγαπημένη του ροκ μουσική.

Οι δύο αυτοί σπουδαίοι άνθρωποι στο τέλος της εκπομπής κατάφεραν μέσα από την δική τους ιστορία να στείλουν ένα φωτεινό μήνυμα αισιοδοξίας που χάρισε την ελπίδα και το χαμόγελο στους τηλεθεατές.

 

Από:Δασκαλάκης Μάνος

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Πανεπιστημιούπολη – Γυμνάσιο-Λύκειο Ατσιποπούλου με 260.000,00 €

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΓΑΛΛΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» …

Ρέθυμνο – Ασφαλτοστρώθηκε δρόμος Βάτος – Κισσού Κάμπος στον δήμο Αγίου Βασιλείου μειώνοντας την απόσταση κατά 2 χιλιόμετρα

Ολοκληρώθηκε ένα έργο που αλλάζει τον οδικό χάρτη περιοχής του Δ. Αγίου Βασιλείου Ολοκληρώθηκαν οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize