Τελευταία Νέα

Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη σε κοινή εμφάνιση στην Επίδαυρο

Την συναυλία του κορυφαίου βιολονίστα, Λεωνίδα Καβάκου στην Επίδαυρο παρακολούθησαν ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο μουσικός και και η Κρητικιά πολιτικός βρέθηκαν έφτασαν αγκαζέ στο αρχαίο θέατρο και φορώντας μάσκες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε μια πολιτιστική εκδήλωση αφού μετρούν αρκετά χρόνια γνωριμίας. Το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν τον τελευταίο καιρό να έχουν κάτι παραπάνω από μια φιλία.

Βέβαια παραμένουν πιστοί στη φιλοσοφία τους να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει μιλήσει κανένας δημόσια για την προσωπική του ζωή. Παρότι έχει γίνει γνωστό ότι εκείνη βγήκε από ένα διαζύγιο με τον Μάνο Πενθερουδάκη κι εκείνος από μια μακροχρόνια σχέση με τη Μαρία Κίτσου.

Διακριτικοί ήταν και το βράδυ της Παρασκευής στην Επίδαυρο που παρακολούθησαν τον Λεωνίδα Καβάκο μαζί με χιλιάδες κόσμου -λόγω των μέτρων είχαν εκδοθεί μόνο τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια, το ένα τρίτο δηλαδή της χωρητικότητας του θεάτρου.

Ο κορυφαίος σολίστ εμφανίστηκε μόνος του στην ορχήστρα του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου και ερμήνευσε έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, σε μία συναυλία-ορόσημο στην ιστορία του Φεστιβάλ Αθηνών που γιορτάζει τη συμπλήρωση των 65 χρόνων του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς