Τελευταία Νέα

Μιχάλης Μανουσάκης – Θα “απογειώσει” το ελαιόλαδο με την Ντακότα του!

Να … “απογειώσει” το Κρητικό ελαιόλαδο, θέλει Κρητικός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Γερμανία κι ετοιμάζεται με μία παλιά Ντακότα να έρθει στην Κρήτη και να παραλάβει 10 βαρέλια έξτρα παρθένου ελαιολάδου, αποσκοπώντας στη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Discovery Channel!

Ο επιχειρηματίας, με καταγωγή από το Ρέθυμνο Μιχάλης Μανουσάκης, μίλησε για το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημά του στο “Ράδιο Κρήτη” που ανέδειξε το θέμα, μέσα από την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη.

Τόνισε ότι το μόνο που θέλει είναι να διαφημίσει το Κρητικό λάδι μέσα από το ντοκιμαντέρ που θα δημιουργηθεί και θα προβληθεί στη Γερμανία και σε άλλα 26 κράτη.

Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, ότι… κολυμπάει στο λάδι και θέλει με τον τρόπο αυτό να δείξει στους Γερμανούς πόσο σπουδαίο είναι το Κρητικό προϊόν σε σύγκριση με άλλα λάδια.

Θέλω το Κρητικό ελαιόλαδο να φτάσει σε κάθε άκρη του κόσμου”, είπε ο κ. Μανουσάκης ο οποίος μάλιστα θα ταξιδέψει με την Ντακότα που φέρει την ονομασία “Olive air”, εμπνευσμένη από το τοπικό εξαιρετικό προϊόν!

Με την Ντακότα ο ίδιος θα κάνει ένα γύρο πάνω από την Ακρόπολη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Ηράκλειο περίπου 10 ημέρες μετά το Πάσχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς