Τελευταία Νέα

Μιχάλης Γαρεφαλάκης – Στο Χαμέζι το τελευταίο αντίο – Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το σωματείο Ρεθύμνου

Έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία 64 ετών, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Λασιθίου Μιχάλης Γαρεφαλάκης, μετά από νοσηλεία 17 περίπου ημερών στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, βυθίζοντας στη θλίψη τους συγγενείς, τους φίλους του, τους πρώην συναδέλφους του (είχε αποχωρήσει μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω συνταξιοδότησης μετά από 26 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας ως πρόεδρος ή αντιπρόεδρος).

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Χαμέζι Σητείας.

anatolh.com

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

12/04/2022

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Μιχάλη Γαρεφαλάκη

Η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ρεθύμνου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου Γαρεφαλάκη Μιχάλη, πρώην Προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου, ο οποίος επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος της Διοίκησης της Π.Ο.Ε.Ε.Τ, με πλούσια αγωνιστική και συνδικαλιστική δράση.

Αιωνία του η μνήμη και δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                               ΠΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς