Τρίτη , 29 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Μέχρι τέλος Μαρτίου τα νέα τουριστικά έντυπα του Δήμου Αγίου Νικολάου

Φωτογραφία: Μανόλης Γαρεφαλάκης

Μέχρι τέλος Μαρτίου, ευελπιστεί η δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου ότι θα έχει στα χέρια της ορισμένα από τα νέα τουριστικά έντυπα που έχει σχεδιάσει, προκειμένου να αξιοποιηθούν στη διάρκεια της ερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Το ένα αφορά τις δραστηριότητες στο ύπαιθρο που μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης ακολουθώντας οριοθετημένες, κατάλληλα σηματοδοτημένες και συντηρούμενες (με τη συμβολή της ΔΑΕΑΝ) διαδρομές.

Το δεύτερο αναφέρεται στο Θρησκευτικό Τουρισμό, με εκκλησίες και μοναστήρια της περιοχής.

Το τρίτο έντυπο περιέχει πληροφορίες για τις παραλίες του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Η άλλη, πολύ σημαντική έκδοση που ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ο Δήμος είναι το Φωτογραφικό Λεύκωμα με παλιές και καινούριες φωτογραφίες οι οποίες αποδίδουν φωτογραφικά την ταυτότητα και την ομορφιά του τόπου μας με αναφορά σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου. Ήδη το λεύκωμα έχει λάβει την τελική μορφή του από τον εκδοτικό οίκο που έχει αναλάβει να κάνει την εκτύπωση και εντός των αμέσως επομένων ημερών θα αποστείλει το τελικό δοκίμιο, που αφού ελεγχθεί από το Δήμο, θα δοθεί το «τυπωθήτω».

Επίσης ο Δήμος ευελπιστεί ότι μέσα στο Μάρτιο θα είναι έτοιμος και ο νέος χάρτης του Δήμου.

Με εισήγηση του Δημάρχου Αντ. Ζερβού και συμφωνία της Επιτροπής Τουρισμού, ανεστάλη η εκτύπωση του γενικού πληροφοριακού, τουριστικού εντύπου του Δήμου Αγίου Νικολάου, με το σκεπτικό ότι θα πρέπει να συμπεριληφθούν σχετικές αναφορές σε κάθε ένα από τα 23 διαμερίσματα του Δήμου.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *