Τελευταία Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου με θέμα «Ημέρα Καριέρας 2017»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου με θέμα «Ημέρα Καριέρας 2017» την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 .  

Στην εκδήλωση συμμετείχαν καταρτιζόμενοι των ειδικοτήτων Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Βοηθός Φυσικοθεραπείας, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, Βοηθός φαρμακείου, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Τέχνης Σκίτσου Εικονογράφησης – Γραφικών, Τέχνης Φωτογραφίας.

Οι καταρτιζόμενοι αλληλεπίδρασαν με επιχειρήσεις από τον χώρο του τουρισμού, της τεχνολογίας, και του εμπορίου. Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων συζήτησαν με τους καταρτιζόμενους του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου προκειμένου να τους επιλέξουν για συνεργασία στα πλαίσια της εξάμηνης πρακτικής τους άσκησης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: η Δήμητρα Παναγιωτάκη από το κομμωτήριο Hair Stories, ο Ματθαίος Καπετανάκης και η Ιωάννα Καψάλη από την ιστοσελίδα Ντοκουμέντα Κρήτης ΟΕ, ο Gegham Mirzoyan από το ταξιδιωτικό γραφείο LILI TRAVEL,η Ελίζα Πετράκη από τον όμιλο ξενοδοχείων GRECOTEL, ο Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης  από τον όμιλο ξενοδοχείων Aquila, ο Νικόλαος Μαρκαντώνης από το ξενοδοχείο Rethymno House, ο Kωνσταντίνος Γασπαράκης  και η Ευγενία Γασπαράκη από το ξενοδοχείο Mary Hotel, ο Νικόλαος Κουμνάς από το ξενοδοχείο Νεφέλη – Φλοίσβος, ο Μανούσος Ψαρουδάκης και ο Σταύρος Αντωνάκος από τον όμιλο ξενοδοχείων Atlantica Hotels & Resorts, ο Χριστόφορος Κολοκούρης από το Camping Elizabeth, η Δέσποινα Τριανταφύλλου  από το Apollon Apartments, η Ιωάννα Σπαντιδάκη, η Χιωτάκη Χαριστή και η Μανωλεσάκη Μαρία ιδιοκτήτριες των ομώνυμων Φαρμακείων, ο Νικόλαος Σπανουδάκης Φυσικοθεραπευτής, ο Γιώργος Μυριοκεφαλιτάκης και η  Καδιανάκη Γεωργία από το fish spa Kiss Fish.

Την εκδήλωση συντόνισαν οι εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου Ευαγγελία Παναρετάκη,  Γεωργία Ζαφειράκη, Κλεοπάτρα Μαγγίτα, Γεώργιος Πανταζή, Νικόλαος Καραῒσκο, Νικολέτα Γιουρτζάκη, Κωνσταντίνος Βασιλακάκη, Κωνσταντίνος Αλεξανδράκη, Βαλεντίνα Θωμαδάκη, Αθηνά Παπαδάκη, Ρεβέκκα Γάσπαρη, Αμαλία Μαθιουδάκη, Ευτυχία Δοξάκη, Ειρήνη Δημοπούλου, Χρυσή Φοβάκη, Ελένη Στάμου και οι καταρτιζόμενοι Ελένη Μαλαγαδρή, Μαρία Φακιδάρη, Ελισάβετ Περαντωνάκη, Μαρία Τριποδιανού, Μαρία Παπαδάκη, Δημήτρης Πολιτάκης, Μαρία Τσομπανάκη και  Σάκκος Χρήστος.

Η διευθύντρια του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου Μαρίνα Μαραβελάκη, και οι υποδιευθυντές Στέφανος Δαμανάκης, και Ευαγγελία Κακλιδάκη, εκ μέρους του Συλλόγου εκπαιδευτών και των καταρτιζομένων του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους παραπάνω  για τη συμμετοχή τους στην «Ημέρα Καριέρας 2017» και για την επιτυχημένη της ολοκλήρωση.

Δείτε επίσης!

Μακιγιάζ από Αρχαία Ελλάδα, Αρχαία Αίγυπτο, Αρχαία Ιαπωνία και Αρχαία Ινδία στο… Ρέθυμνο από το Δημόσιο ΙΕΚ!

Γεμάτη η αίθουσα θεάτρου στο σπίτι του πολιτισμού την περασμένη Τετάρτη, 28/ 6, από κοινό …

Αποτελεί το αρχαιότερο μέσο που χρησιμοποιήθηκε για ανακούφιση του πόνου – Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ στο Ρέθυμνο μάς δείχνουν τι!

Ξεκίνησε η πολυήμερη έκθεση του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου με καταρτιζόμενους τμημάτων που παρουσιάζουν τις γνώσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize