Τελευταία Νέα

Με 5G και τα τρία iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2020

Στην εκτίμηση πως και τα τρία νέα μοντέλα iPhone, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2020 από την Apple θα διαθέτουν 5G, υποστηρίζουν τα δίκτυα τελευταίας γενιάς, προχώρησε ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo.

Όπως εξηγεί μετά την εξαγορά του τμήματος ανάπτυξης modem chips για smartphones της Intel η Apple έχει την δυνατότητα να σχεδιάσει τις δικές της λύσεις 5G κυκλοφορώντας όλες τις νέες συσκευές iPhone με ενσωματωμένο 5G modem δικής της τεχνολογίας. Παρότι ο αμερικανικός κολοσσός ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αρχικά τα modem chips της Qualcommστα πρώτα της iPhone, έχει ξεκινήσει ήδη την ανάπτυξη των δικών της λύσεων που αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους από το 2021 και μετά.

Στην ενσωμάτωση του 5G Modem ακόμα και στην οικονομικότερη συσκευή του κολοσσού του Κουπερτίνο θα συμβάλλει και η ενσωμάτωση του 5G modem σε οικονομικές Andoid συσκευές, η τιμή των οποίων θα κυμαίνεται από 250 έως 300 δολάρια ήδη από το δεύτερο μισό του 2020.

Δεδομένου του ανταγωνισμού σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των 5G δικτύων σε ορισμένες χώρες, η δυνατότητα 5G σε μια συσκευή θα ορίζει τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Κατά τα λοιπά και σύμφωνα πάντα με τον Ming-Chi Kuo το πρώτο iPhone με δυνατότητες 5G θα έρθει με λειτουργικότητα sub-6GHz κι όχι με τη ταχύτερη mmWave τεχνολογία, γεγονός που θα συμβάλλει στη μείωση του κόστους από την Apple

Να θυμίσουμε ότι ο Ming-Chi Kuo έχει επίσης προβλέψει ότι οι συσκευές iPhone του 2020 θα διαθέτουν μικρότερη «εγκοπή» στην οθόνη και πως από το 2021 και μετά η λύση της «εγκοπής» θα εγκαταλειφθεί από την Apple.

Δείτε επίσης!

Τέλος το WhatsApp για χιλιάδες χρήστες – Ποια smartphone αφορά

Χιλιάδες κάτοχοι κινητών συσκευών σύντομα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WhatsApp. To WhatsApp  επιβεβαίωσε  …

Η Apple ανακοίνωσε τα καλύτερα και δημοφιλέστερα apps του 2019

Στην προγραμματισμένη εκδήλωση της, η Apple, τίμησε τους δημιουργούς και βράβευσε τις εφαρμογές που ξεχώρισαν φέτος στις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize