Σάββατο , 26 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Μαρία Λιονή – Στη Θεσσαλονίκη για τη διεθνή έκθεση τουρισμού “Philoxenia”

Στη θεσσαλονίκη η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης για τη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia»

H Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, θα βρίσκεται 11 – 14 Νοεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας και του περιπτέρου της Περιφέρειας Κρήτης, στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia».

Επιχειρηματίες του τουρισμού (τουριστικά γραφεία και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες), εκθέτες από τουριστικούς προορισμούς (Περιφέρειες, Δήμοι), hosted buyers από 28 χώρες, αλλά και απλοί επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση θα ξανασυναντηθούν στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, δίνοντας τον παλμό μιας διοργάνωσης που 36 χρόνια τώρα, αποτελεί συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν.

Η Philoxenia -μικρότερη σε μέγεθος από άλλες χρονιές- έχει συγκεντρώσει συμμετοχές (μειωμένες κατά 25% σε σχέση με το 2019), πέραν της Ελλάδας, από 11 χώρες και συγκεκριμένα από το Ιράκ, την Ιορδανία, την Πολωνία, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, την Κύπρο, την Πορτογαλία, το Βιετνάμ, το Λουξεμβούργο, το Περού και την Ινδία. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν κλειστεί 2.500 ραντεβού. Μαζί με τη Hotelia οι εκθέτες προσεγγίζουν τους 235.Τιμώμενος δήμος της διοργάνωσης θα είναι ο δήμος Επιδαύρου, μια περιοχή προικισμένη τόσο με κορυφαίους ιστορικούς χώρους όσο και με ήπια τουριστική ανάπτυξη με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *