Τελευταία Νέα

Μανώλης Λιδάκης – Στην Κρήτη για «σοβαρό χειρουργείο»

Ο Ηρακλειώτης μουσικός, Μανώλης Λιδάκης, σε ανάρτησή του στα Social Media, έκανε γνωστό ότι αυτές τις ημέρες θα βρίσκεται στην Κρήτη, για λόγους υγείας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιδάκης δήλωσε ότι πρέπει να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, το οποίο ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να μην τραγουδήσει ξανά.

Ο τραγουδιστής έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να μην νιώσουν οίκτο για εκείνον ζητώντας τους να του στέλνουν θετική ενέργεια. Ο κ. Λιδάκης μέσα από το μήνυμά του φάνηκε αισιόδοξος για τη δοκιμασία που πρόκειται να αντιμετωπίσει γράφοντας: «Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη!».

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του τραγουδιστή:

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

εύχομαι όλα τα δεινά που περνάμε, σύντομα να μας εγκαταλείψουν.

Θα σας πω τώρα κάτι για εμένα. Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά. Σας παρακαλώ δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα παρά μόνο να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη!

Όπως κι εσείς κι εγώ θλίβομαι απεριόριστα απ’ όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί κι ενωμένοι. Να προσέχετε τον εαυτό σας διότι η ανθρώπινη ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει!

Σας στέλνω την αγάπη μου και σας παρακαλώ να είστε δυνατοί.

Από καρδιάς,

Μανώλης Λιδάκης

Υ. Γ. Φυσικά υπάρχουν και κάποια φασιστοειδή που στο 2022 επιμένουν να ξυπνούν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Είναι για λύπηση γιατί γι’ αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς