Τελευταία Νέα

Λοχριά – Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο Μανώλης Ποιμενάκης

“Έσβησε” ξαφνικά το “αστέρι” της Λοχριάς…

Συντετριμένοι είναι οι κάτοικοι της Λοχριάς Αμαρίου Ρεθύμνου από τον αιφνίδιο θάνατο του 60χρονου Μανώλη Ποιμενάκη από το Μορόνι Δήμου Φαιστού -που είχε παντρευτεί Αμαριώτισα και έμενε στην περιοχή- ο οποίος “έσβησε” από ανακοπή καρδιάς την Τρίτη 25 Αυγούστου, την ώρα που έβαφε με ένα ακόμη άτομο, κτίριο στο Πετροχώρι.

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στη Λοχριά (όπου η σωρός θα βρίσκεται από τις 12) συγγενείς, χωριανοί και φίλοι θα πουν το ύστατο Χαίρε σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, “το καλύτερο παιδί της περιοχής” όπως μας είπαν όσοι τον γνώριζαν, τονίζοντας ότι βοηθούσε τους πάντες πρόθυμος και φιλότιμος να συνδράμει όπου χρειαζόταν, κάθε ώρα και στιγμή. Από το Apopsilive θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Έλμα, το γιο του Γιώργο, τη μητέρα του Βικτωρία και τα αδέρφια του Αργυρώ, Νίκο και Κωνσταντίνο.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Μανώλης ήταν επί χρόνια δημοτικός υπάλληλος (γραμματικός) ο πατέρας του παλιός ταξιτζής του Μορονίου και ο ίδιος δίδυμος με τον Νίκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.