Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας στο Ρέθυμνο θα ταξιδέψουν στον κόσμο του παραμυθιού στήνοντας θεατρική παράσταση για τους γονείς τους!

Το ταξίδι μας στον κόσμο του παραμυθιού συνεχίζεται για τα παιδιά στο Ρέθυμνο κάθε Δευτέρα 18.00-20.00!

Δεχόμαστε νέες εγγραφές, δραματοποιούμε το πρώτο μας παραμύθι, “Οι μουσικοί της Βρέμης”, κατασκευάζουμε το σκηνικό, τις μάσκες, γινόμαστε ηθοποιοί, σκηνοθετούμε μια θεατρική παράσταση και σε δύο μήνες την παρουσιάζουμε στους γονείς μας

Όλα αυτά στο Logopedia Rethymno, Ασκούτση 5, τηλέφωνο επικοινωνίας και εγγραφών: 2831057585

Το πρώτο μας παραμύθι είναι οι μουσικοί της Βρέμης! Και βέβαια ανά τακτά χρονικά διαστήματα δύο μηνών, αυτό θα… αλλάζει!

Μάλιστα στο τέλος του κάθε διμήνου τα παιδιά θα τα παρουσιάζουν στους γονείς!

Τα παιδιά θα μπουν στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού, αλλά όντας τα ίδια οι βασικοί δρώντες! Θα αναπτύξουν δεξιότητες και ταλέντα που ίσως και οι γονείς να μην γνώριζαν την ύπαρξή τους, όπως και τα ίδια τα παιδιά! Θα μάθουν να συνεργάζονται αρμονικά, όμως και το κάθε παιδί ξεχωριστά θα αισθανθεί μέλος μιας όμορφης και δημιουργικής ομάδας, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους μέσα από τη δημιουργική και χειρωνακτική ενασχόληση.

Το βιωματικό αυτό εργαστήρι παραμυθιού αποτελεί μία από τις πλέον ενδεδειγμένες μορφές δημιουργικής διαπαιδαγώγησης με τα παιδιά στον πρωταγωνιστικό ρόλο της μάθησης μέσα από τα εικαστικά και τις κατασκευές, τη λογοτεχνία, το παιχνίδι και την αφήγηση με τις ειδικούς, Εβελίνα Μποτονάκη και Μαρία Θεοδώρου να εμψυχώνουν τους λιλιπούτειους φίλους μας στο να ακολουθήσουν τα όνειρα τους με τον πιο όμορφο τρόπο!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize