Τελευταία Νέα

Let’s do it Greece 2018 στο δήμο Καντάνου-Σελίνου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “LETS DO IT GREECE

Φέτος, η 29η Απριλίου δεν είναι μια απλή Κυριακή! Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη για τον εθελοντισμό και το περιβάλλον.

Με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας  θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2018, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράσης της χώρας.

Εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, περιφέρειες,  φορείς και πολίτες συντονίζονται για να φροντίσουν και να ομορφύνουν πλατείες, πάρκα, γειτονιές, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, βυθούς, βουνά, δάση, ενώ μαθητές θα περιποιηθούν το χώρο των σχολείων τους μέσα από μία εβδομάδα γεμάτη Εθελοντισμό, με κορύφωση την Κυριακή 29 Απριλίου!

Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Φέτος, το όνειρό τους να ενώσουν όλη την Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα για έβδομη συνεχή χρονιά και πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις!

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων, συμμετέχει για έβδομη συνεχή χρονιά στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it Greece» η οποία έχει ως στόχο τον συντονισμένο καθαρισμό της χώρας μας σε μία μόνο μέρα.

Η ημερομηνία υλοποίησης της δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά η Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Στόχος του Δήμου μας είναι να δημιουργηθεί μία κοινή προσπάθεια από όλους μας για τον καθαρισμό όσων περισσοτέρων περιοχών του Δήμου μας

Καλούμε τους συλλόγους, εθελοντικές οργανώσεις, σχολεία, επιχειρήσεις και άλλους φορείς του Δήμου μας να οργανωθούμε και να συντονιστούμε όλοι μαζί ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Δήμου: 2823340309 και 2823340300 ή να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Σας περιμένουμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς