Λασίθι – Τροποποιήσεις στο σχέδιο πόλης Αγίου Νικολάου

Τροποποιήσεις στο σχέδιο πόλης αποφασίστηκαν ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ του δημοσιογράφου Νίκου Σγουρού.

Η μία αφορά την απόκτηση του ακινήτου του Καπετάν Φαφούτη, δίπλα στην Αγία Ειρήνη, για την διαμόρφωση-δημιουργία μικρής πλατείας στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ. Αλλά και για την κατασκευή υπόγειου μετασχηματιστή της ΔΕΗ, για να εξυπηρετηθεί ολόκληρη η περιοχή «Αράπικα» από τους 2-3 εναέριους υποσταθμούς, που υπάρχουν και ταλαιπωρούν, όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, τους πολίτες.

Η δεύτερη τροποποίηση αφορά τη διάνοιξη δρόμου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 96, στην προέκταση περίπου της οδού Φαιστού, προκειμένου να ξεμπλοκάρει η κυκλοφορία που διακόπτεται πίσω από το 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, όπου υπάρχουν αδιέξοδα. Με τον τρόπο αυτό, σημείωσε και ο Δήμαρχος, το ζήτημα θα τακτοποιηθεί και θα διαμορφωθεί ακόμη ένας χώρος στάθμευσης, παράλληλα με τον δρόμο. Μιας και το οικόπεδο που προτίθεται ο Δήμος να αποκτήσει έχει τέτοια έκταση που να μπορεί να εξυπηρετεί εκτός από την κυκλοφορία με έναν 4μετρο δρόμο και θέσεις στάθμευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς